NAKON NEVREMENA U BEOGRADU PUSTOŠ I LOM, A PONEGDE I GEJZIR! Neverovatan prizor u Kaluđerici, građani se pitaju šta je sledeće nakon sinoćnje poplave... (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.06.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apokaliptični prizori iz prestonice nakon sinoćnjeg nevremena okupirali su društvene mreže.

NAKON NEVREMENA U BEOGRADU PUSTOŠ I LOM, A PONEGDE I GEJZIR! Neverovatan prizor u Kaluđerici, građani se pitaju šta je sledeće nakon sinoćnje poplave... (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Nevreme koje je sinoć pogodilo Beograd izazvalo je pravu dramu, pretvarajući mirna naselja u poprišta neviđenog haosa.

 

 

Sve je počelo naglim dolaskom tamnih oblaka koji su u sekundi zamračili nebo, a nekon toga sručila se kiša, koja je padala neprestano do jutarnjih sati.

Od jutros, društvene mreže su preplavljene snimcima iz različitih delova grada, koji na pravi način oslikavaju posledice obilnih padavina i oluje koja je sinoć pogodila prestonicu.

U Ulici Branka Radičevića u Kaludjerici, kod groblja, izbio je gejzir, koji izvire nasred puta.

Meštani su u potpunom šoku.

- Kako je sinoć bilo, dobro smo mi i prošli - samo su neki od komentara usputnih prolaznika.

Podsetimo, juče su pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a evakuisali10 osoba tokom dve intervencije zbog nevremena i jakih padavinama u Srbiji.

Kako se precizira u saopštenju MUP-a, u Ljigu je evakuisano pet vaspitačica iz vrtica, a u selu Ključ kod Mionice pet osoba iz vozila. U saopštenju se navodi da je 57 vatrogasaca-spasilaca sa 26 vozila i 12 pumpi angazovano i na 11 crpljenja vode u Vranju, Leskovcu i Mionici, a na gašenju požara nakon udara groma u Subotici, Vranju i Ubu.

Takodje, vatrogasci-spasioci pomagali su gradjanima i na uklanjanju palih stabala u Zaječaru, Knjaževcu, Užicu, Čačku i Leskovcu kao i uklanjanju delova limene krovne konstrukcije u Ćupriji i Negotinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading