NAGAZNA MINA! ATRAKTIVNA PEVAČICA PODRŽALA "ORLOVE" NA EVRO: U dresu SRBIJE peva na nastupima (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

23.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glasom i stasom privlači veliku pažnju.

NAGAZNA MINA! ATRAKTIVNA PEVAČICA PODRŽALA "ORLOVE" NA EVRO: U dresu SRBIJE peva na nastupima (FOTO+VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Mina Arizanović

Popularna pevačica i tiktokerka, Mina Arizanović, publici je postala draga i poznata svojim, tzv. "kaverima" koje izvodi u okviru kultne emisije voditelja Ognjena Amidžića, "Amidži šou".

Svojom neverovatnom harizmom i seksipilnošću privlači pažnju mnogih fanova koji je prate u velikom broju na društvenim mrežama. Na Tiktoku ta brojka iznosi čak 300.000, dok na Instagramu ima čak 60.000 pratilaca.

Foto: Privatna arhiva

Arizanovićeva

Sinoć je uradila nešto zbog čega će je svi u Srbiji još više voleti i poštovati. Naime, Mina je sinoć nastupala u Študgartu u klubu Envi, a dok je pevala sve vreme nosila je dres "orlova" kako bi im pružila podršku pred važan meč protiv Danske.

 

 

Mina odiše seksipilom, a to je i pokazala na ovim snimcima gde neodoljivo vrcka kukovima uz muziku podrške srpskim reprezentativcima.

Mina je student Fakulteta savremenih umetnosti u Beogradu, a u Leskovcu je završila nižu muzičku školu – smerovi flauta i solo pevanje.

Pevanjem se bavi od svoje sedme godine, učesnik je brojnih festivala u Leskovcu, Vlasotincu, Brestovcu na kojima je osvajala nagrade.

Foto: Privatna arhiva

Mina

Bila je i polufinalista je festivala „Čarolija“ 2009. godine u Beogradu. Od 2011. je član Gradskog hora „Zvezdice“, sa kojim je obišla Evropu.

Mina je popularnost stekla zapravo kao uspešna blogerka na tik-tok platform, gde je prati blizu 300.000 ljudi. Tu je i primećena od strane Kona i Amidžića u čijoj emisiji učestvuje kao pevač rezident od pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading