TRIFUNOVIĆ I IVANOVIĆ JEDVA DOČEKALI DA NAPADNU SRBIJU: Za njih je opstanak "orlova" na EP prava AGONIJA

Autor:

Sport

21.06.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isti komentari kao da su unapred dogovoreni u istoj kuhinji.

TRIFUNOVIĆ I IVANOVIĆ JEDVA DOČEKALI DA NAPADNU SRBIJU: Za njih je opstanak "orlova" na EP prava AGONIJA

Foto: e-stock, Tanjug/Andrija Vukelić, Starsport

Fudbaleri Srbije su još uvek živi na Evropskom prvenstvu. Golom Luke Jovića u 95. minutu utakmice protiv Slovenije "orlovi" su zadržali i te kako dobre šanse da prođu u osminu finala EVRO 2024 gde će ih sigurno voditi pobeda nad Danskom, pa i remi uz "višu matematiku" ako budu među četiri najbolje trećešlsirane ekipe iz šest grupa.

Međutim, nisu svi navijači Srbije koji dokazano vole fudbal radosno primili vest zbog mogućnosti da će izabranici Dragana Stojkovića Piksi moći da sami kroje svoju sudbinu na EP. Šta više, za Ivana Ivanovića i Sergeja Trifunovića, ostanak Srbije na EVRO 2024 je agonija. Pritom su oni izneli identičan stav, koji kao da je "skuvan" u istoj kuhinji, a poznato je da su i ranije "delili mišljenje" kada je u pitanju pljuvanje po aktuelnoj vlasti u našoj zemlji.

- Luka Jović nam je produžio agoniju. Hvala mu, drago mi je zbog njega. Ostaje da uradimo analizu i vidimo kako sa Dancima - napisao je Ivanović na društvenoj mreži X uz emotikone plačnog smeha.

 

 

On je na taj način podstakao reakcije istomišljenika, koji su bili konkretni u iznošenju stava da im nije baš drago što je Srbija i dalje teoretski i sa dobrim šansama u borbi za prolaz u osminu finala. Identičnu "analizu", samo opširnu, izneo je Sergej Trifunović u podkastu na televiziji Sport klub u vlasništvu Junajted grupe Dragana Šolaka.

- Užasno prezirem frazu "srce na teren". Šta srce na teren? Dajte nam neko umeće. I moram da priznam čak, ovo neće zvučati popularno, ali taj Jovićev gol u 95 minutu je meni bio bolan. Što kaže jedan moj kolega, nisam se radovao, ja sam ga doživeo kao produžetak agonije da će mi sada počnemo da budimo neku nadu koja ne postoji - počeo je Trifunović, pa nastavio samoproglašavajući se za glas naroda:

Republika

Foto: ATA Images/Miloš Tešić

Sergej Trifunović

- Ja ću kao glas naroda, koji je podelio svoj jed. Narod, pre svega, ništa nije očekivao od reprezentacije. To je tužna i bolna istina. Narod nije ništa očekivao od ove reprezentacije, nažalost... Tek sada se vidi na utakmici protiv Danaca koliko su zapravo Englezi slabi. Jer protiv nas svi izgledaju neverovatno dobro, jer mi smo jedna od možda tri ekipe koja ne igra fudbal. Ono što ja gledam otkad ja pamtim fudbal, otkad znam za sebe, od Španije, stalno je taj neki duh Miljana Miljanića, i dalje postoji, kada mi stalno idemo na turnire užasno se plašeći. Ne idemo da igramo fudbal, nego idemo da kalkulišemo. I stalno kalkulišemo. I naš selektor u prvoj utakmici čuva rezultat 0:0, da bi uveo Tadića i ne znam šta, iznenadio Engleze. Nije mi jasna ta kalkulacija na turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Pa

21.06.2024 18:17

Šta je tačno loše reakao?Sve istina toliko je bolno bilo da niko ne bi to da gleda ponovo

Odgovori 10 1