O OVOME BRUJE SVI! Pogledajte najemotivniji trenutak Sofije Milošević! Lepa izabranica heroja Luke Jovića oduševila Srbe! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.06.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa manekenka nije mogla da savlada emocije, ekipa portala republika ju je usnimila!

O OVOME BRUJE SVI! Pogledajte najemotivniji trenutak Sofije Milošević! Lepa izabranica heroja Luke Jovića oduševila Srbe! (VIDEO)

Foto: Tanjug/NEMANJA JOVANOVIĆ, Privatna arhiva

Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je juče protiv Slovenije u drugom kolu C grupe na EVRO 2024. Među 20.000 naših navijača na stadionu "Alijanc arena" u Minhenu našla se i naša lepa Sofija Milošević, koja je bodrila svog izabranika Luku Jovića. Sofija je stigla više od sat vremena pred početak utakmice, a u desu svog dragog Luke bodrila je naš tim. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Sofija pred meč Srbije i Slovenije

Luka je meč počeo sa klupe za rezerve, a u poslednjem (95.) minutu postao je heroj Srbije. Luka je dao gol, Srbija je remizirala sa Slovenijom (1:1) i tako smo dobili šansu za prolazak u nokaut fazu. 

Ekipa portala Republika našla se na licu mesta, a Sofiju smo usnimili kako plače od sreće nakon Lukinog gola. Manekenka je i sama podelila naš snimak na svojim društvenim mrežama, a vi ga možete pogledati u nastavku ovog teksta. Ispod objave usledilo je pregršt kometara podrške.

Inače, manekenka je na utakmici nosila vredan nakit. Na rukama je imala sat i tri narukvice, a oko vrata diskretnu ogrlicu. Za četiri narukvice ona je izdvojila ukupno 56.250 evra: za dve "van klif & arpels" 38.250 evra i "kartije" 18.000 evra. Posebno se izdvojio njen zlatni sat "kartije". U pitanju je model “panter” od žutog zlata sa dijamantima, a njegova cena je tričavih 35.000 evra. Navodno, ona je za sve ove aksesoare dala neverovatnih 91.250 evra.

Jović je nakon utakmice izneo svoje utiske.

- Dali smo svoj maksimum i uzeli bod. Nadam se da će nam ovaj remi značiti i da ćemo proći dalje. Odigrali smo dve jako dobre utakmice protiv Engleza i ovu danas. Vreme je bilo teško za igranje. Slovenija je jako kvalitetan protivnik, napadaju u visokom ritmu, igraju fajterski fudbal. Mislim da ih mnogi potcenjuju, a ja sam pozitivno iznenađen načinom na koji igraju. Mogli su da pobede, ali mogli smo i mi, na kraju 1:1 je najrealniji rezultat. - Mi smo i protiv Engleza i Slovenaca išli na pobedu, tako ćemo isto i protiv Danaca. Smatram da smo odigrali dve dobre utakmice. Treba da se spremimo i pripremimo što bolje za utakmicu protiv Danske koja je isto jedna jako kvalitetna ekipa, neprijatna za igranje i da pokušamo da uzmemo tri boda - istakao je fudbaler Milana.

Republika

Foto: Tanjug/NEMANJA JOVANOVIĆ

Luka Jović nakon gola

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading