IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ŠOKIRALI FOTOGRAFIJOM! Evo šta su uradili, slika mnogima naterala suze na oči (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika je za kratko vreme skupila preko 30.000 lajkova na Instagramu!

IVAN BOSILJČIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ ŠOKIRALI FOTOGRAFIJOM! Evo šta su uradili, slika mnogima naterala suze na oči (FOTO)

Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ (STF), ST/Tamara Pavišić

Glumci Ivan Bosiljčić i njegova koleginica Sloboda Mićalović rekonstruisali su scenu iz čuvene domaće serije "Ranjeni orao" posle 16 godina, te je ova scena mnogima naterala suze na oči. Svima koji su gledali seriju, posebno je ovo bilo setno jer su oni odličan tandem po pitanju mnogih.

Naime, Ivan, Sloboda i glumica koja je u seriji bila dete u vreme kada se sve snimalo, zajedno su se fotografisali, te je objava za kratko vreme na Instagramu skupila preko 30.000 lajkova. 

 

 

Inače, pevačica Jelena Tomašević je ovog juna odlučila da iskoristi tople dane za odmor u Grčkoj, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram počastila je vrelim fotografijama na kojima pozira u mini bikiniju. Oduševljena prirodom i letnjim ugođajem, Jelena se opuštala pored bazena sa knjigom u ruci, dok je pored nje bio veliki šešir od slame. Uz fotografije je napisala "Letnje vibracije", što je izazvalo oduševljenje njenih pratioca.

 

 


Na odmoru je Jelena uživala sa suprugom Ivanom Bosiljčićem i njihovom ćerkom Ninom. Ova porodična idila oduševila je mnoge, a Jelena je svojim pratiocima pružila uvid u opuštajuće trenutke koje provodi sa svojom najbližom porodicom. Ivan je prokomentarisao Jeleninu fotografiju, te je ostavio nekoliko emotikona sunca. 

 

 

Jelena Tomašević je poznata po svojoj ljubavi prema Grčkoj, koju često ističe u javnosti. Ova zemlja joj pruža inspiraciju i priliku da se opusti i napuni pozitivnom energijom, a njeni pratioci su oduševljeni kada vide kako pevačica uživa u lepotama Grčke.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading