SELEKTOR "ORLOVA" NIKAD OZBILJNIJI! Evo ZAŠTO je nestao OSMEH sa lica Piksiju!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

19.06.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj problem mnogo nervira legendarnog asa.

SELEKTOR "ORLOVA" NIKAD OZBILJNIJI! Evo ZAŠTO je nestao OSMEH sa lica Piksiju!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak od 15 časova igra meč drugog kola na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, protiv starog dužnika Slovenije.

Tim povodom selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi obratio se javnosti na konferenciji za medije, zajedno sa rekorderom po broju golova u nacionalnom timu, Aleksandrom Mitrovićem.

Novinari su obasuli srpskog selektora zanimljivim pitanjima, ali je u jednom trenutku Piksiju nestao osmeh sa lica.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Usledilo je potom objašnjenje, šta ga zapravo nervira tokom boravka u Nemačkoj. Reč je o "čekiranju", koje je obavezno gotovo na svakom koraku:

Stalno traže da skeniram ovo, uđem na rampu, kažu "sken", kako više, dokle više. Kao da ulazim u NASU, ne na rampu. Ali, hajde - objasnio je selektor Stojković glavni problem sa kojim se susreće na šampionatu Starog kontinenta.

Srbija je poražena na premijeri od Engleske, dok su Slovenija i Danska remizirali rezultatom 1:1.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc areni, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading