MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR! Pogledajte POTEZE i golove Piksija sa treninga "orlova" (VIDEO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

19.06.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije i dalje ima magiju u nogama.

MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR! Pogledajte POTEZE i golove Piksija sa treninga "orlova" (VIDEO)

Foto: Republika

Frazu da je forma prolaza, a klasa večna, potvrdio je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi na poslednjem treningu "orlova".

Proslavljeni kapiten našeg nacionalnog tima, sada u ulozi predvodnika novog talasa srpske reprezentacije, demonstrirao je na treningu svojim izabranicima da još uvek poseduje "magiju" u nogama, budući da je od šale postizao golove, kao u najboljim igračkim danima.

Pogledajte kako se Piksi zanimao, dok su njegovi izabranici odrađivali trening uoči meča odluke protiv Slovenije na Alijanc areni u Minhenu (četvrtak, 21).

Srbija je na startu poražena od Engleske (0:1), golom Džuda Belingema iz 13. minuta, pa bi svaki naredni kiks mogao skupo da košta "orlove". Slovenci, s druge strane, motivisani ulaze u predstojeći duel, budući da su u prvom kolu remizirali protiv reprezentacije Danske (1:1).

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Inače, veliku pažnju slovenačkih medija u Nemačkoj, izazvao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, od kojeg su tamošnji novinari uzimali izjave:

 

Po dve prvoplasirane i četiri najbolje trećeplasirane selekcije nastavljaju takmičenje u drugoj rundi šampionata Evrope.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc areni, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading