DIGNUTA UZBUNA! Opasni ubica greškom pušten iz zatvora, nastao je TOTALNI HAOS! Policija ga sada JURI!

Autor:

Svet

27.06.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Administrativna greška dovela je do neočekivanog puštanja na slobodu

DIGNUTA UZBUNA! Opasni ubica greškom pušten iz zatvora, nastao je TOTALNI HAOS! Policija ga sada JURI!

Foto: Tanjug/AP

Amarion Sanders (22) iz Klivlenda, koji je bio u pritvoru u okrugu Kajahoga pod optužbom za teško ubistvo, pušten je iz zatvora ove nedelje zbog administrativne greške.

Naime, zbog odbačenih optužbi protiv drugog optuženog u nepovezanom slučaju, došlo je do pogrešnog unosa broja sudskog predmeta, što je rezultiralo Sandersovim neočekivanim puštanjem na slobodu.

Administrativna greška dovela do neočekivanog puštanja

Očekivano suđenje Sandersu za teško ubistvo u vezi sa pucnjavom u Klivlendu trebalo je da počne 19. avgusta, ali je zbog administrativne greške došlo do njegovog privremenog oslobađanja.

Ova neobična situacija izazvala je reakciju nadležnih vlasti i pokrenula intenzivnu potragu za Sandersom, u koju su uključene brojne agencije za sprovođenje zakona na različitim nivoima.

Advokat optuženog zadržao komentar

Iako je Sanders pušten iz zatvora, njegov advokat nije odmah bio dostupan za komentar u vezi sa ovim neočekivanim razvojem događaja.

Ovakav ishod dodatno je zakomplikovao već kompleksan slučaj teškog ubistva, ostavljajući javnost i pravosudne organe u neizvesnosti.

Potraga za Sandersom u punom jeku

Nakon što je pušten iz zatvora, intenzivirana je potraga za Sandersom, a nadležne vlasti preduzimaju sve neophodne mere kako bi ponovo osigurale njegovo pritvaranje.

Ova situacija dodatno je uznemirila javnost i pokrenula raspravu o efikasnosti pravnog sistema u obradi ovakvih slučajeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading