DA LI SU ONI TANDEM ZA SUTRA? Pogledajte šta RADE Tadić i Mitrović na poslednjem treningu pred Slovence! (VIDEO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

19.06.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" igraju meč odluke sa četom Matjaža Keka.

DA LI SU ONI TANDEM ZA SUTRA? Pogledajte šta RADE Tadić i Mitrović na poslednjem treningu pred Slovence! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Srbija više nema prava na kiks! Posle početnog poraza od Engleske, fudbalska reprezentacija naše države mora da ostvari povoljne rezultate u mečevima sa Slovenijom (četvrtak, 21) i Danskom u poslednjem kolu, kako bi nastavila takmičenje u narednoj fazi Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Uprkos tesnom porazu od vicešampiona Starog kontinenta, koji je slavio golom Džuda Belingema postignutom u 13. minutu, srpski reprezentativci sa velikim optimizmom ulaze u sutrašnji meč protiv komšija, koji su nas u prošlosti prilično zadužili.

Koliko su srpski reprezentativci orni, svedoči i dokaz sa treninga, na kome su kapiten Dušan Tadić i najbolji strelac "orlova" u istoriji Aleksandar Mitrović imali poseban deo rada.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Naime, vezista Fenerbahčea i golgeter saudijskog Al Hilala radili su na kratkim pasovima, kako bi doterali sve do finese, uoči utakmice sa Slovencima, gde cela nacija očekuje da zablistaju i donesu Srbiji prvi trijumf na šampionatu Evrope.

Foto: Republika.rs

Reprezentativci Srbije na treningu

Pogledajte kako su Mitrović i Tadić razmenjivali pasove na današnjem treningu:

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc areni, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading