HRVATU STRADALI PRSTI! Ovo je sigurno BOLELO! Urnebesna scena u Hamburgu sa albanskom zastavom... (VIDEO)

Autor:

Sport

19.06.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Topla braća" iz susedsva se malo zaigrala.

HRVATU STRADALI PRSTI! Ovo je sigurno BOLELO! Urnebesna scena u Hamburgu sa albanskom zastavom... (VIDEO)

Foto: prinskrin

Navijači Hrvatske i Albanije šire međusobnu ljubav i podršku uoči današnjeg (15.00) meča grupne faze na Evropskom prvenstvu. Ipak, jedna scena posebno je nasmejala fanove na društvenim mrežama.

Pred duel u Hamburgu pristalice dve naše komšijske reprezentacije izgradili su veliko prijateljstvo, a tople scene zajedničkog druženja, ispijanja alkohola i ostalih izliva prepalive su njihove portale. Bilo je, međutim, i gafova i neprijatnih situacija za pojedince... Naime, dvojica Hrvata pokušali su da stave albansku zastavu na jedan automobil u bojama šahovnice, a jedan od njih je baš loše prošao.

Njemu su vrata od gepeka u tom trenutku pala na prste, što je sigurno bolelo. Scena je između ostalih nasmejala i njegovog kolegu, odnosno snimatelja pomenutog video-klipa, a ujedno izazvao i lavinu komentara na društvenim mrežama. 

Pogledajte urnebesnu scenu iz Hamburga:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Stojkovic (@bojans.c)

 

Uprkos činjenici da se pristalice Hrvatske i Albanije "ližu" po Nemačkoj, na terenu danas pevaće se malo drugačija pesma. Bez ikakve dileme. Oba tima poražena su na startu takmičenja na EVRO 2024, pa će im nastupajući dvoboj umnogome krojiti sudbinu u daljem toku kontinenentalog turnira. Podsetimo, Hrvati su pregaženi od strane Španaca u uvodnoj rundi  - 3:0, dok su Albanci posle preokreta izgubili od branioca titule - selekcije Italije rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Žorž

19.06.2024 12:44

Trebao je da ostane bez cele šake !!! Ustaše i Šiptari i idu jedno uz drugo ništa lepo im ne želim žgadije!!

BrnabicHrvat

19.06.2024 17:22

Sta je šugavi turci?! Ako vas topla braća krenu kar.ti bit ce te sretni