"GAGI JOVANOVIĆ JE HTEO DA MI POLOMI NOS": Miloš Biković progovorio o prvom susretu sa starijim kolegom! OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI!

Autor:

Zabava

26.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković je započeo glumačku karijeru ulogom Nebojše Ljutića u seriji "Stižu dolari".

"GAGI JOVANOVIĆ JE HTEO DA MI POLOMI NOS": Miloš Biković progovorio o prvom susretu sa starijim kolegom! OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI!

Foto: youtube.com/AmiG Show, E/Stock

Pre 20 godina Miloš Biković debitovao je u seriji "Stižu dolari" ulogom Nebojše Ljutića. Bila je to njegova prva profesionalna uloga, a samim tim i odskočna daska u karijeri. Osim prepoznatljivosti široj publici uloga Nebojše Ljutića donela mu je mogućnost da sarađuje sa velikim glumcima, a susret s Draganom Gagijem Jovanovićem zasigurno nikada neće zaboraviti. 

On je objasnio da je ulogu dobio na zanimljiv način i ispričao svoj prvi susret sa Gagijem Jovanovićem koji mu je u seriji "Stižu dolari" igrao oca.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miloš Biković u seriji "Stižu dolari"

Pozvao me je na fiksni telefon Bane, vođa snimatelja i rekao mi: "Sine, imam neku ulogu za tebe". Ništa ga nisam razumeo, mislio sam da me neko zeza. Izašao sam sa drugom da vozimo bicikl i rekoh: "Hajde da svratimo na tu adresu što mi je Bane rekao da vidim o čemu se radi". Izašao je Dragan Jovanović, pogledao me i šaljivo rekao: "Pa dobar je, moraćemo samo malo nos da mu polomimo da bi ličio na mene". Tada sam shvatio da nije u pitanju nikakva šala i da sam zaista dobio ulogu u toj seriji - ispričao je Miloš.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragan Gagi Jovanović

Danas Biković važi za jednog od najpopularnijih glumaca u Srbiji i Rusiji, ostvario je mnoge uloge na filmu, televiziji i pozorištu, a angažman u seriji "Stižu dolari" ocenjuje kao jedan od najdražih iako je za ovu ulogu dobio najmanji honorar ikada.

Najmanji honorar dobio sam za ulogu u seriji "Stižu dolari". Dobijao sam 40 evra za snimajući dan, toliko sada dobijaju statisti. Imao sam 10-15 snimajućih dana godišnje. Skupljao sam taj novac i išao na letovanje - ispričao je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading