ŠOK ZA PIKSIJA: Kako dalje? Važan šraf "orlova" završio EVRO 2024!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2024

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crne slutnje su se obistinile.

ŠOK ZA PIKSIJA: Kako dalje? Važan šraf "orlova" završio EVRO 2024!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić, iskusni srpski reprezentativac, završio je svoje učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu.

Fudbalska reprezentacija Srbije poraže na j na startu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva od selekcije Engleske minimalnim rezultatom 1:0. ali ono što mnogo više brine, jeste činjnice da selektor Draga nStojković u nastavku turnira neće moći da računa na fudbalera koji predstavlja važan šraf u našem nacionalnom timu.

Kako saznajmo od našeg izveštača sa lica mesta iz Nemačke, Filip Kostić se povredio nakon prljavog poteza Džuda Belingema. Odmah je bilo vidljivo da srpski reprezentativac trpi jake bolove, zbog kojih je morao i da napusti teren, a u igru je umesto njega ušao Filip Mladenović.

Treba napomenuti da je Kostić teren napustio sa suzama u očima, što jasno govori da je već tada bio svestan da povreda nije lakše prirode.

Foto: www.profimedia.rs

Filip Kostić sa suzama u očima napušta teren

 

Prema dostupnim informacijama, u pitanju je teža povreda kolena, a o stepenu same povrede više će se znati tokom dana, ali je izvesno da je već sada evropska smotra fudbala za Filipa Kostića završena.

Da podsetimo, srpska reprezentacija je samo 13 minuta odolevala je odbrana fudbalske reprezentacije Srbije protiv Engleske, koja je na žalost naših mnogobrojnih navijača, stigla do vođstva preko Džuda Belingema.

Vezista madridskog Reala odlično je iskoristio nepažnju u zadnjoj liniji izabranika Dragana Stojkovića Piksija, pa je neometan iz srca šesnaesterca u "engleskom stilu", udarcem glavom doveo vicešampione Starog kontinenta do prednosti.

Nakon nesrećnog poraza od Engleza, reprezentaciju Srbije očekuju jš dva meča u grupnoj fazi ovogodišnjeg Evropskog prvenstva. Izabranike selektora Dragana Stojkovića u četvrtak 20. juna sa početkom od 15 časova očekuje duel na minhenskoj "Alijans Areni" protiv Slovenije, a pet dana kasnije, sa početkom od 21 čas i meč sa Dancima, nakon čega će, svi verujemo, "orlovi" proslaviti plasman u narednu fazu takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading