"MARŠ NA DRINU" ZAGRMEO NA ŠALKE ARENI! OVAKO su igrači Srbije dočekani na ZAGREVANJU pred Englesku (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orila se čuvena pesma "Veltins" Arenom!

"MARŠ NA DRINU" ZAGRMEO NA ŠALKE ARENI! OVAKO su igrači Srbije dočekani na ZAGREVANJU pred Englesku (VIDEO)

Foto: Profimedia

Reprezentativci Srbije na zagrevanju

Konačno! Posle dugo iščekivanja Srbija će odigrati istorijski duel sa Engleskom na Evropskom prvenstvu nakon 24 godine bez nastupa na šampionatima "Starog kontinenta".

Morala je naša nacija da čeka sve do Nemačke ne bi li obezbedila plasman na kontinentalnu smotru, a to je uradila tako što je izašla kao drugoplasirana iz grupe sa Mađarskom, Litvanijom, Bugarskom i Crnom Gorom.

Godine čekanja su konačno došle na naplatu i sada nas samo minuti dele od početka meča, a u među "orlovima" vlada nikad bolja atmosfera! Pored toga što su pri dolasku na stadion "odvrnuli" numeru Nade Topčagić "Jutro je", kada su izašli na zagrevanje dočekao ih je sa razglasa "Marš na Drinu".

Nadamo se da će ovo dati "orlovima" krila da večeras naprave najveće iznenađenje na EVRO.

Podsetimo, Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima - Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi pomenuti meč "orlovi" igraju protiv "Gordog Albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, večeras sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

"Orlovi" su igrali dva pripremna meča pred dolazak u Nemačku i imali su polovičan učinak - pobeđena je Švedska sa ubedljivih 3:0, dok se u Austriji posle nesrećnog starta dogodio poraz od 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading