MIR, MIR, MIR - NIKO NIJE KRIV! Palo pomirenje! PARTIZAN ponovo računa na usluge JEDNOG OD NAJBOLJIH NA SVETU!

Autor:

Sport

29.06.2024

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači uzbuđeni.

MIR, MIR, MIR - NIKO NIJE KRIV! Palo pomirenje! PARTIZAN ponovo računa na usluge JEDNOG OD NAJBOLJIH NA SVETU!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Željko Obradović

Prošlog leta, košarkaška javnost je bila uzdrmana vestima o prekidu saradnje između Partizana i Miška Ražnatovića, vodećeg košarkaškog menadžera u Evropi. Razlog za ovaj raskid bio je odlazak Jam Madara iz kluba, što je rezultiralo žučnom "svađom" između ove dve strane. Međutim, nakon godinu dana, čini se da je došlo do preokreta.

Nakon što je Partizan izdao oštro saopštenje okrivljujući Ražnatovića za Madarov odlazak, klub je pokušao da pronađe igrače bez njegovog posredovanja. Međutim, sezona je prošla bez trofeja, plej-ofa ili plej-ina Evrolige, što je navelo čelnike kluba da shvate kako je saradnja sa Ražnatovićem neophodna za dalji napredak. Ovo pomirenje je najavio predsednik Partizana Ostoja Mijailović, istakavši važnost normalnog odnosa i međusobnog poštovanja.

Foto: Starsport

Ražnatović

 


Tokom leta, Partizan je počeo da se raspituje za igrače koje zastupa Miško Ražnatović, a jedan od njih je i Mario Nakić. Nakić je već dogovorio uslove sa Partizanom i uskoro bi trebalo da postane novi igrač ovog beogradskog kluba.

Ovaj preokret u odnosu između Partizana i Miška Ražnatovića obećava novu dinamiku u košarkaškom svetu, a navijači Partizana s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ova saradnja odraziti na buduće uspehe njihovog omiljenog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading