SANJA MALETIĆ POKAZALA ĆERKU! Duplo slavlje na Vidovdan - pevačica u šestoj deceniji postala i MAJKA I TETKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.06.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maletićeva se dugo borila za potomstvo, a juče je ostvarila svoj san!

SANJA MALETIĆ POKAZALA ĆERKU! Duplo slavlje na Vidovdan - pevačica u šestoj deceniji postala i MAJKA I TETKA! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Sanja Maletić (52) juče je konačno ostvarila svoj san o majčinstvu, donoseći na svet zdravu devojčicu kojoj su roditelji dali ime Vanja. Nakon dugog i iscrpljujućeg puta, Sanja je konačno doživela radost materinstva, a sada je prvi put objavila i njenu fotografiju.

Njena rođena sestra Aleksandra, takođe nova majka, nije krila svoje oduševljenje i ponos zbog rođenja malene Vanje. Pevačica je preuzela Sanjinu objavu i podelila je na društvenim mrežama, prekrivši lice bebe emotikonom srca. Uz fotografiju je stajao emotivni natpis koji jasno oslikava sreću i ljubav koju oseća prema svojoj sestri i novoj nećaki.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Sanje Maletić

Porodica Maletić slavi rođenje na Vidovdan

Ovo posebno veselje za porodicu Maletić dogodilo se na Vidovdan, što je dodatno obogatilo ovaj već veliki verski praznik. Sestra Sanje, Aleksandra, takođe je donela na svet svoje dete istog dana, donoseći na svet dečaka. Ova neobična podudarnost dodatno je učvrstila radost i sreću u porodici Maletić.

Sanja Maletić je kroz godine svoje karijere pokazala istrajnost i posvećenost, a sada je ista ta upornost krunisana najvećim blagoslovom - rođenjem njene ljupke devojčice Vanje. Ova vest je obradovala mnoge njene fanove i pratioce, koji su sa oduševljenjem čestitali pevačici na ovom divnom događaju. Sanja je kroz svoju muziku donosila radost drugima, a sada je i sama okružena radosti koju nosi majčinstvo.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Sanja Maletić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading