SKANDAL: Albanci MUČKI provocirali Srbe u Nemačkoj!

Autor:

Sport

11.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno!

SKANDAL: Albanci MUČKI provocirali Srbe u Nemačkoj!

Foto: Republika

Provokacija Albanaca

Reprezentativci Srbije pod patronatom Dragana Stojkovića Piksija stigli su Augzburg gde će im biti baza tokom boravka u na Evropskom prvenstvu. Velika euforija je vladala među srpskim navijačim u ovom nemačkom gradu, koji su sa velikim oduševljenjem dočekali svoje mijenika.

Međutim, dogodio se jedan skandal koji naš portal, Republika zabeležio. Naime, Albanci koji žive u Nemačkoj su sve vreme provocirali Srbe. Pevali su albanske pesme, pokazivali dvoglavog orla i u nekoliko navrata prolazili pored hotela gde će boraviti naši reprezentativci.

 

 

Na ovaj skandal nije reagovala nemačka policija, ali će sigurno ostati zabeležen. Srbija će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč ''orlovi' ' igraju protiv Enlgeza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije od 21.00 čas odmeriti snage sa Danskom.

Podsetimo, pre reprezentativaca Prvi dolazak zabeležio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije, legendarni Dragan Džajić, a ispred hotela dočekalo ih je veliki broj navijača. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i podrškom za naše reprezentativce, čime su stvoreni idealni uslovi za početak priprema za nadolazeće takmičenje.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading