REPUBLIKA NA LICU MESTA: Čelnici FSS prvi sleteli u gnezdo "orlova" u Augzburgu! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

11.06.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika euforija među navijačima.

REPUBLIKA NA LICU MESTA: Čelnici FSS prvi sleteli u gnezdo "orlova" u Augzburgu! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Minhen gde će započeti svoje učešće na Evropskom prvenstvu. Nakon dolaska, igrači će autobusom putovati do Augzburga gde će im biti baza tokom takmičenja.

Ovo će biti prvi put posle 24 godine da naša reprezentacija učestvuje na takmičenju starog kontinenta. Davne 2000. godine, Dragan Stojković je bio kapiten tima, a danas se nalazi na poziciji selektora. Piksi se obratio javnosti pred put i poručio da igrači neće razočarati mnogobrojne navijače.

Pre reprezentativaca u bazu su stigli i čelnici Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa Draganom Džajiće, Jovanom Šurbatovićem, Nenadom Bjekovićem, Stevanom Dikom Stojanovićem. Oni će biti velka podrška igračima tokom boravka u Nemačkoj u hotelu Maksimilians. Takođe i navijači Srbije su svuda na ulicama i vlada velika euforija među njima. Naš portal Republika se nalazi na licu mesta i uspeli smo sve da zabeležimo.

 

 

 

 

Srbija će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč ''orlovi' ' igraju protiv Enlgeza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije od 21.00 čas odmeriti snage sa Danskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
dule

13.06.2024 10:57

Ako me sećanje služi Piksi je 2000. kod Boškova sedeo na klupi.