PROSLAVLJENI SRPSKI SPORTISTA ZAVRŠIO U BOLNICI: "NIJE BILO ŠANSE da se brzo oporavim"! Najavio KRAJ KARIJERE!

Autor:

Sport

02.07.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za bacača kugle i naše navijače uoči Olimpijskih igara.

PROSLAVLJENI SRPSKI SPORTISTA ZAVRŠIO U BOLNICI: "NIJE BILO ŠANSE da se brzo oporavim"! Najavio KRAJ KARIJERE!

Foto: Starsport

Proslavljeni srpski atletičar Asmir Kolašinac neće učestovati na Olimpijskim igrama u Parizu. On nije uspeo da ostvari normu, a tome je kumovao i problem sa slepim crevom zbog kog je završio u bolnici.

Bacao je kuglu u Kraljevu za vikend na prvenstvu Srbije, ali nije imao dovoljno dobar hitac da obezbedi vizu za Pariz. Oglasio se objavom na Instagramu.

- San o mojim petim Olimpijskim igrama nažalost neće biti ispunjen.Proteklog vikenda u Kraljevu nisam dovoljno dobacio. Od 32 koji idu ja sam bio 34. sa samo 6 bodova manje. U poslednja 2 meseca imao sam velikih problema sa povredama,zbog kojih skoro i da nisam trenirao a još manje takmičio a zbog novog načina kvalifikovanja i rangiranja na Svetskoj listi to je bilo izuzetno važno.

- Kada se nazirao kraj i kada su stvari počele da se popravljaju javio se problem sa slepim crevom zbog kog sam morao da odležim nekoliko dana u KBC "Dragisa Mišović". Doktorima dugujem veliku zahvalnost jer su jaku upalu uspeli da smire medjutim moja forma je potpuno pala i nije bilo šanse da se brzo vratim.

- Zahvalnost dugujem Srpskom atletskom savezu i Olimpijskom komitetu Srbije, koji su uložili velika sredstva, bili moja pomoć i podrška u svakom momentu medjutim ovog puta jednostavno nije bilo suđeno.

- Meni sada sledi malo veća pauza da pre svega potpuno ozdravim, da se odmorim i psihički i fizički. Na zimu ću se, ako Bog da, spremiti za Serbian Open miting, koji će biti moje poslednje takmičenje, na kom ću se oprostiti od atletike onako kako to dolikuje. Atletičarima koji su se kvalifikovali želim puno sreće - napisao je Kolašinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading