DUBAI NE STAJE: Posle Anđušića - STIŽE STRAŠAN ŠUTER!

Autor:

Sport

02.07.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pominje se još nekoliko atraktivnih imena.

DUBAI NE STAJE: Posle Anđušića - STIŽE STRAŠAN ŠUTER!

Foto: fiba.com

Košarkaški klub Dubai priprema se za svoj prvi nastup u AdmiralBet ABA ligi, a tim je uveliko počeo da se formira. Nakon što je Danilo Anđušić postao prvo pojačanje, njegovim stopama krenuće još dva košarkaša.

Prema saznanjima “Eurohoops-a”, reprezentativac Slovenije i bivši igrač Reala, Huventuda, Valensije i Galatasaraja Klement Prepelič će od naredne sezone činti bekovski tandem sa doskorašnjim bekom crno-belih. Slovenac je prethodne sezone u dresu turskog kluba prosečno beležio 15 poena i šest asistencija po meču.

Uz pomenuti dvojac, Dubai će dobiti veliko pojačanje u vidu Avudu Abasa, povremenog italijanskog reprezentativca koji u region stiže posle četvorogodišnjeg madata u Virtusu. Italijan sa odličnim atletskim sposobnostima je u minuloj sezoni Evrolige prosečno beležio 4,4 poena i nešto manje od dva skoka po meču.

Kako piše "Sport klub", Aleksa Uskoković dolazi u Dubai iz čačanskog Borca, dok je Nemanja Dangubić u fazi razmatranja ponuda, s obzirom da ima i ponudu grčkog Marusija pored one od Dubaija. Njihov dolazak u tim sigurno bi uneo novu dinamiku i kvalitet u igru kluba.

Prehodno, Jurica Golemac je imenovan za trenera košarkaškog kluba Dubai. Nedugo nakon njegovog imenovanja u klub je stigao i iskusni Leon Radošević, koji je već potpisao ugovor sa novim timom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading