FESTIVAL PRIJATELJSTVA I FUDBALA: Crvena zvezda i Partizan na turnirima u BRATSKOJ RUSIJI!

Autor:

Sport

02.07.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćini Sankt Peterburg i Moskva.

FESTIVAL PRIJATELJSTVA I FUDBALA: Crvena zvezda i Partizan na turnirima u BRATSKOJ RUSIJI!

Foto: FK Crvena zvezda

Navijači Zenita

Fudbaleri Crvene zvezde, Partizana i OFK Beograda biće deo dva turnira prijateljskog karaktera koji će u narednim danima biti odigrani u Rusiji.

Sankcijama izolovani bratski narod ugostiće tri beogradska fudbalska kluba i upriličiti pravi mali festival prijateljsva i fudbala. Turniri će biti organizovani u Sankt Peterburgu i Moksvi. Šampion Zvezda će protiv domaćina Zenita igrati 8. jula od 18.30, tri dana ranije sledi duel sa Sočijem u 12 časova, a u trećem kolu rival je argentinski Taljares, 12. jula od 17 sati. Crveno-beli su prošle sezone osvojili isti turnir sa sve tri pobede - Zenit (2:1), Nefči (4:0) i Fenerbahče (3:1), a saradnja sa generalnim sponzorom Gaspromom i Fudbalskim klubom Zenit biće negovana i nastavljena i kroz ovaj vid.

S druge strane, Partizan i OFK Beograd u Moksvi igraju Bratski kup. Rivali su im CSKA i Dinamo iz Moskve. Princip takmičenja na turniru je takav da klubovi iz Beograda igraju protiv moskovskih i skupljaju bodove za svoj grad. Partizan će igrati protiv Dinama 3. jula na VTB Areni, dok će protiv CSKA snage odmeriti 7. jula na istom mestu. Nekadašnji šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić od ove sezone predvodi "armejce" među kojima je i bivši kapiten crno-belih Saša Zdjelar, dok se očekuje i učešće bivših igrača dva kluba Zorana Bambija Tošića i Miloša Krasića. Za CSKA je svojevremeno igrao i Bibars Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading