MOĆNE REČI NOLETA! Đoković RASPALIO navijače! OVAKO priča pravi ŠAMPION!

Autor:

Sport

02.07.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser se oglasio na društvenim mrežama.

MOĆNE REČI NOLETA! Đoković RASPALIO navijače! OVAKO priča pravi ŠAMPION!

Foto: Tanjug/AP

Nakon ubedljive pobede nad Vitom Koprivom iz Češke Republike, Novak Đoković se oglasio putem društvene mreže Instagram.

Srpski teniser izrazio je svoju zahvalnost i motivaciju pred nastavak takmičenja na Vimbldonu.

Novak je u svojoj poruci istakao zahvalnost i odlučnost u nastavku takmičenja, nagoveštavajući ambiciju da osvoji svoju 25. Grend slem titulu. Sa jasnom porukom:

- Hajde da uradimo ovo. Jedan iza, još šest do kraja. Idemooo - stoji u poruci Đokovića, u kojoj je pokazao da silno želi da ostvari svoj cilj i osvoji osmu titulu u Londonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

U drugom kolu Vimbldona, Novak Đoković će odmeriti snage sa Džejkobom Firnijem iz Velike Britanije. Posle sjajne igre i sigurnog trijfuma u prvom kolu, srpski as se priprema za naredni meč sa ciljem da nastavi svoj uspešan put ka ostvarenju svojih sportskih ambicija.

Rekorder po broju Grend slem titula je poznat po svojoj izuzetnoj posvećenosti i motivaciji, te nije iznenađenje što je uputio ovakvu poruku svojim navijačima.

Sa jasnom vizijom i odlučnošću, srpski teniser nastavlja da inspiriše mnoge ljude širom sveta. S nestrpljenjem se očekuje njegov naredni nastup na Vimbldonu i moguća nova dostignuća koja će obeležiti njegovu karijeru.

Nole u Londonu brani finale, u kome je prošle sezone posle pet setova poražen od Karlosa Alkaraza iz Španije rezultatom 2:3 (po setovima 6:1, 6:7, 1:6, 6:3, 4:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading