PUNO SAM NAUČIO TRENIRAJUĆI S FEDEREROM! Mladi Britanac ISKREN nakon SENZACIJE: Protiv Novaka nema taktike!

Autor:

Sport

02.07.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković u drugom kolu Vimbldona igra protiv Džejkoba Firnlija.

PUNO SAM NAUČIO TRENIRAJUĆI S FEDEREROM! Mladi Britanac ISKREN nakon SENZACIJE: Protiv Novaka nema taktike!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u drugom kolu Vimbldona igraće protiv Džejkoba Firnlija. Mladi Britanac je neočekivano eliminisao Alehandra Moro Kanjasa sa 3:0 u setovima, i tako zakazao duel sa najboljim u istoriji.

Nakon meč, nije krio zadovoljstvo

- Odlično se osećam! Zaista velika pobeda i posebna za mene. Ne mogu da opišem šta osećam sada tačno - rekao je Firnli i nastavio o narednom rivalu Đokoviću:

- Da, mogu reći da mi je to nagrada. Lagao bih kada bih rekao da nisam pratio rezultat sa Centralnog terena. Malo mi je ušlo u glavu to što ću da igram sa njim. Zaista sam uzbuđen. Najveći meč u karijeri. Samo da delim teren sa takvim igračem je posebno. Nema mnogo ljudi odgovor na njega. Pogledao sam mnogo njegovih mečeva. Nema rupa u igri. Pokušaću da uživam, da odigram koliko mogu. Nema tu mnogo taktike, čini mi se.

Firnli je trenirao sa Federerom u juniorskim danima.

- Da, to je bilo 2018. godine. Trenirao sam sa njim kada je učestvovao na Vimbldonu. Bio sam junior i igrao sam juniorski Vimbldon. Došao je do organizacije i pitao da li ima neki igrač za trening i oni su poslali mene. To je bilo kul. On je super momak. Takođe, poseban igrač. Mnogo sam naučio iz toga.

Zanimljivo je da je Endi Mari pobedio Novaka 2013. godine, malo ranije pre Firnlijevog 12. rođendana.

- Da, sećam se. Gledao sam taj meč, zalepljen za trosed. Nisam se pomerao. Sjajan meč. Ne mogu reći da sam nešto naučio i ne bih rekao da ću igrati protiv Novaka 10 godina kasnije. Kul meč, da - podvukao je Firnli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading