ŠOK NA MARAKANI! Zvezda ostaje bez STRANCA! Ne putuje na turnir u Rusiji!

Autor:

Sport

02.07.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selidba u Francusku.

ŠOK NA MARAKANI! Zvezda ostaje bez STRANCA! Ne putuje na turnir u Rusiji!

Foto: Starsport

Crvena zvezda će prodati napadača Žana Filipa Krasoa za 1.500.000 evra i on neće putovati sa ekipom u Rusiju na pripremne mečeve, već će u narednih nekoliko dana završiti transfer u francusku Ligu 2, odakle je i došao u redove srpskog prvaka. 

Napadač iz Obale Slonovače došao je u Crvenu zvezdu prošlog leta kao veliko pojačanje za Ligu šampiona i brzo se pokazao kao bitan igrač. Odigrao je 36 utakmica, postigao devet golova i zabeležio pet asistencija, a posebno se istakao na početku prošle sezone.

Kraso će biti sedmi fudbaler koji je napustio Crvenu zvezdu ovog leta, pridruživši se Osmanu Bukariju, Marku Stameniću, Aleksandru Dragoviću, Milanu Borjanu, Zoranu Popoviću i Nemanji Milunoviću. Zvezda je zaradila značajne iznose prodajom nekoliko igrača, a očekuje se da će od transfera Krasoa prihodovati oko 1.500.000 evra. Neočekivane vesti za navijače kluba s Marakane plasirao je portal "Mocartsport".

Iako je na početku svog mandata u Crvenoj zvezdi imao značajnu ulogu, Kraso je vremenom postao zapostavljeniji, da bi u drugom delu prošle sezone bio potpuno na marginama. Uprkos njegovim neospornim fudbalskim kvalitetima, u Zvezdi se nije uspeo vratiti u formu koja bi mu omogućila veću minutažu.

Nakon što je Kraso ispao iz forme, u više navrata se govorilo o potrebi da pronađe novu ulogu u ekipi, ali sada je izvesno da će napustiti Beograd. Ostaje da vidimo u koji klub će preći visoki napadač, dok Crvena zvezda nastavlja sa rekonstrukcijom tima uoči nove sezone.

BONUS VIDEO
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading