PARTIZAN SE EMOTIVNO OPROSTIO OD JOŠ JEDNOG KAPITENA! Evo šta su crno-beli PORUČILI Anđušiću na rastanku!

Autor:

Sport

02.07.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije sve bliži novom članu AdmiralBet ABA lige.

PARTIZAN SE EMOTIVNO OPROSTIO OD JOŠ JEDNOG KAPITENA! Evo šta su crno-beli PORUČILI Anđušiću na rastanku!

Foto: Starsport

Ovog leta je došlo do velikih promena u redovima Partizana, kako u košarci, tako i u drugim sportovima. Jedno od najznačajnijih imena koje je napustilo klub je Danilo Anđušić.

Srpski reprezentativac je crno-beli dres nosio u tri navrata, ističući se svojom predanošću i vernošću klubu kako u uspesima, tako i u teškim vremenima. Uskoro bi mogao da pojača redove Dubaija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, o čemu smo već pisali.

Sada se klub iz Humske oglasio na društvenim mrežama, poželevši svom bivšem igraču sve najbolje u daljoj karijeri:

 

 

- Posle dve sezone, Danilo Anđušić će karijeru da nastavi u drugom klubu! Čak u tri navrata, Danilo je nosio dres Partizana i sa ponosom branio crno-bele boje kako u srećnim, tako i u teškim vremenima – piše u saopštenju Partizana.

S obzirom na Anđušićevu bogatu istoriju sa Partizanom, navijači su uznemireni njegovim odlaskom, ali postoji šansa da će ga i dalje moći pratiti u akciji.

Naime, spekuliše se da će Danilo pojačati novajliju u AdmiralBet ABA ligi, tim iz Dubaia. Očekuje se da će ova informacija uskoro biti zvanično potvrđena, što bi značilo da će ljubitelji košarke imati priliku da ponovo vide Anđušića na parketima regionalnog takmičenja, ali u dresu drugačije boje.

On je karijeru počeo u Hemofarmu iz Vršca, odakle je stigao na pozajmicu u Megu, a potom u sezoni 2012/2013. prvi put u Partizan.

Usledio je odlazak u Virtus iz Bolonje, pa igranje za španske timove Valjadolid i Bilbao, da bi se 2015. ponovo obreo u crno-belom dresu. Naredni transfer bio je u poljski Anvil, onda u rusku Parmu, gde je još nastupao i za Uniks iz Kazanja. Sledeća stanica bila je Igokea, dok je u Francuskoj branio boje Burža i Monaka, pre nego što je treći put potpisao za Partizan 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading