NOVAK BLISTA POSLE POBEDE! Pomenuo HIRURGA, pa PECNUO velikog prijatelja Kirjosa!

Autor:

Sport

02.07.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser prošao u drugu rundu Vimbldona.

NOVAK BLISTA POSLE POBEDE! Pomenuo HIRURGA, pa PECNUO velikog prijatelja Kirjosa!

Foto: www.profimedia.rs

Posle ubedljive pobede nad Čehom Vitom Koprivom, Novak Đoković je izneo svoje utiske o meču i osećanjima na terenu.

Iako je imao problema sa kolenom, Nole je istakao da se dobro osećao i da je bio odlučan da se vrati na teren Vimbldona.

- Pokušao sam da ne razmišljam o kolenu. Hteo sam sebi da dam šansu. Da je bilo koji drugi turnir ja ne bih rizikovao. Toliko volim Vimbldon, toliko sam želeo da se vratim ovde - istakao je Novak, naglašavajući svoju posebnu vezu sa ovim prestižnim turnirom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Nije bilo ubeđivanja. Zajednička odluka je bila da od dana broj jedan kada sam počeo da se oporavljam, dođem. Želim da se zahvalim hirurgu, odradio je posao kako treba. Imao sam jednu operaciju, na laktu, pre 6-7 godina. Uvek pokušavao da izbegnem to, ali imao sam sreće. kada se uporedim sa drugima mojih godina, drago mi je da sam izbegao veće povrede. One dođu i prođu, morate to da prihvatite - rekao je Đoković i nastavio:

- Mislim da je Kirjos u komentatorskoj loži, on se mučio sa njima, on ima šta da kaže o tome. Srećan sam što nisam bio udaljen od tenisa na duže staze. Imam saosećanje prema svima koji su se mučili i osećali se bespomoćno. Teško je kada vam to ne dozvoljavate da radite ono što volite. Endi Mari je odustao, veliki udarac za turnir.

- Imam veliko poštovanje za njega za sve što je uradio na turniru i u ovom sportu. Nadam se da će završiti karijeru pod svojim uslovima. Nadam se da će pokušati sledeće godine. Šaljem mu pozdrave. Kao što sam rekao, posle tri i po nedelje teško mi je da pričam o povredama, ali tako je kako je - obratio se Novak sa terena publici kraj malih ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading