KINEZI POLUDELI ZA "ORLOVIMA": Fudbaleri Srbije nastavili stopama Valtera i Novaka Đokovića

Autor:

Sport

03.06.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači spremni dobro da plate da bi na najbolji mogući način gledali mečeve Piksijevih izabranika sa EVRO 2024.

KINEZI POLUDELI ZA "ORLOVIMA": Fudbaleri Srbije nastavili stopama Valtera i Novaka Đokovića

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije Kina reklama

Fudbaleri Srbije otputovali su danas u Beč, gde će sutra odigrati pretposlednju kontrolnu utakmicu pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija igraće 8. juna na gostovanju Švedskoj i oproštaju Zlatana Ibrahimovića, a onda sledi ono glavno.

"Orlovi" će na EVRO 2024 igrati u C grupi protiv Engleske, Slovenije i Danske, a osim oko 10.000 Srba u Nemačkoj, koliko ih je apliciralo za karte, imaće veliku podršku armije navijača širom sveta. Međutim, u Kini je zavladala prava pomama za izabranicima selektora Stojkovića, koji je i sam stekao veliku slavu u toj zemlji, gde je radio kao trener.

Foto: FSS

Fudbaleri Srbije

Naime, Kinezi su izgleda spremni da u velikom broju u direktnom prenosu gledaju utakmice Srbije iz Gelzenkirhena (16. jun protiv Engleske) i Minhena (20. Slovenija i 25. jun Danska), a onda i u nokaut fazi. O tome najbolji svedoči potez jedne kompanije koja pravi i prodaje projektore jer su za svoju kampanju izabrali baš fudbalere Srbije. Tako im se sa bilborda širom grada Hangdžoua, koji broju više od deset miliona stanovnika, osmehuju Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović u kampanji koja za cilj ima da navede Kineze da kupe projektore te kompanije. Očigledno je procena rukovodilaca te firme da su "orlovi" popularni u Kini, kao Valter (igrao ga Velimir Bata Živojinović) i Novak Đokovi, te da njihovim likovima mogu da motivišu sunarodnike da kupe projektore i na njima gledaju mečeve sa EVRO 2024.

Republika

Foto: Republika

Reklama u gradu Hangdžou

- Gledajte itakmice na velikom ekranu. Osećajte se kao da ste tamo - piše na bilbordima koji se nalaze širom milionskog grada.

Uvidom u informacije dostupne na sajtu kompanije, može se zaključiti da su projektori koje reklamiraju "orlovi" vrhunski proizvod i da mogu da emituju najkvalitetniju sliku. Zato nema sumnje da će brojni Kinezi pohrliti da ih kupe, prvo da bi gledali Piksija i njegove izabranike, a onda i nastavili da ih koriste i posle EVRO 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading