STANOJEVIĆ O PORAZU U MOSKVI! Evo šta je bilo LOŠE u igri Partizana!

Autor:

Sport

07.07.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doživeli neuspeh u duelu sa CSKA.

STANOJEVIĆ O PORAZU U MOSKVI! Evo šta je bilo LOŠE u igri Partizana!

Foto: Twitter/@konyaspor

U drugoj utakmici na "Bratskom kupu", fudbaleri Partizana nisu uspeli da izbegnu poraz pred skoro 25.000 navijača. Prvi neuspeh usledio je od domaće ekipe CSKA iz Moskve rezultatom 3:0.

Po završetku utakmice, šef stručnog štaba kluba iz Humske, Aleksandar Stanojević, izneo je svoje utiske.

 - Predivan ambijent, pre svega. Naš protivnik je od prvog minuta igrao oštro, koncentrisano. Mi smo igrali strpljivo, čekali šanse. Prvo poluvreme bilo je bolje. Bolje smo odigrali. Drugim poluvremenom nisam zadovoljan, imali smo dosta pehova koji su doveli do ovakvog rezultata. Ovo je za nas bila važna pripremna utakmica - rekao je Stanojević i dodao:

Republika

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana

- U prvom poluvremenu, igrali smo dobro, kontrolisali smo igru sve vreme. Dolazili smo do gola, stvarali šanse. U drugom smo igrali veoma loše. Odbrana je bila loša, nismo bili fokusirani, time nikako nisam zadovoljan - istakao je trener Partizana.

Loša vest za stručni štab je i povreda Marka Živkovića, desni bek je već u prvom minutu završio utakmicu posle jednog starta, kada ga je zamenio Aleksandar Filipović. Njegovo zdravstveno stanje biće jasnije u narednim danima, posle detaljnih analiza i pregleda koje će obaviti nekadašnji igrač Voždovca.

"Parni valjak" je u prvoj proveri na "Bratskom kupu", trijumfovao protiv Dinama iz Moskve, posle izvođenja jedanaesteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading