STANOJEVIĆ SE HVATA ZA GLAVU! Partizan rano PRIMIO gol, ali to nije SVE! Povreda u ZAO ČAS!

Autor:

Sport

07.07.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morao je rano da menja trener crno-belih.

STANOJEVIĆ SE HVATA ZA GLAVU! Partizan rano PRIMIO gol, ali to nije SVE! Povreda u ZAO ČAS!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Partizana suočili su se sa teškim početkom na "Bratskom kupu" u Moskvi, gde igraju prijateljski meč sa domaćom ekipom CSKA.

Već u prvom minutu meča, desni bek Marko Živković je morao da napusti teren zbog povrede, što je predstavljalo loš znak za crno-bele.

Iskusni defanzivac je samo pao posle jednog duela, ispostavilo se da je povreda ozbiljnija, pa je na teren ušao Aleksandar Filipović.

Nije prošlo ni 60 sekundi posle te situacije, pa su izabranici Aleksandra Stanojevića kapitulirali. Već sledećem napadu je CSKA poveo. Musaev je bio strelac za "armejce". Loše je intervenisala odbrana Partizana i kao na tacni ostavila loptu igraču domaće ekipe, koji je lepim udarcem zatresao mrežu.

Foto: Starsport

Marko Živković je u ranoj fazi morao van terena

Trener "parnog valjka" je pre ovog meča istakao zadovoljstvo što su njegovi izabranici u prilici da igraju pred punim tribinama:

- Imati ovakve uslove i utakmice sa velikim ekipama su sjajna stvar za sve nas. Fenomenalan je osećaj kada čujete da je za današnju utakmicu sa bratskim CSKA prodato više od 25.000 ulaznica. Neki igrači, koji su tokom priprema dobro radili, večeras će dobiti šansu, a probaćemo i mlađe igrače, tako da se pripremamo da ostavimo dobar utisak - rekao je Stanojević.

Partizan je u prvom duelu na turniru poražen od još jednog moskovskog kluba, Dinamo je bio uspešniji nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading