NEMA KRAJA ŠOKOVIMA NA VIMBLDONU! Svi FAVORITI u autu! Dobićemo SENZACIONALNOG osvajača pehara!

Autor:

Sport

07.07.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao.

NEMA KRAJA ŠOKOVIMA NA VIMBLDONU! Svi FAVORITI u autu! Dobićemo SENZACIONALNOG osvajača pehara!

Foto: Tanjug/AP

Vimbldon

Američka teniserka Ema Navaro napravila je iznenađenje na Vimbldonu pobedivši u meču osmine finala protiv zemljakinje Koko Gof u dva seta rezultatom 2:0 (6:4, 6:3).

Ovim trijumfom trenutno 17. igračica WTA liste je obezbedila svoje mesto među osam najboljih teniserki najprestižnijeg Grend slema.

U meču osmine finala, Ema Navaro je uspela da savlada Koko Gof, koja je bila veliki favorit za osvajanje titule. Navaro je osigurala ključni brejk u desetom gemu prvog seta, a potom je još jednom uspela da oduzme servis svojoj protivnici u drugom setu, čime je zasluženo izborila plasman u četvrtfinale.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kori Gof i Ema Navaro

U četvrtfinalu, Ema Navaro će se sastati sa Italijankom Jasmin Paolini, koja je iznenadila svojim plasmanom, posebno imajući u vidu da je u karijeri pobedila u svega šest mečeva na travi.

Drugi četvrtfinalni par čine Novozelanđanka Lulu Sun, koja se plasirala kroz kvalifikacije i Hrvatica Dona Vekić, koja ima priliku da ostvari istorijski uspeh ulaskom u polufinale nekog Grend slema.

Foto: www.profimedia.rs

Ema Navaro

Podsetimo, od ranije su ispali prva igračica planete Iga Švjontek iz Poljske, Beloruskinja Arina Sabalenka je odustala zbog povrede, eliminisana je i Tunišanka Ons Žaber, zaista dosta iznenađenja je viđeno od početka Vimbldona, pa ne bi trebalo da čudi ako pehar završi u rukama neke igračice koja nije ni među Top 10 na svetu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading