GDE ĆE VAM DUŠA? Italijani se SRAMNO OGREŠILI o Piksija! Za njih ON nije selektor Srbije, VEĆ...

Autor:

Sport

02.06.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav propust na Apeninima.

GDE ĆE VAM DUŠA? Italijani se SRAMNO OGREŠILI o Piksija! Za njih ON nije selektor Srbije, VEĆ...

Foto: Starsport

Dok se bliži Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, italijanski Skaj sport je privukao pažnju svojom greškom u prognozama startnih postava za mečeve.

Naime, prilikom projektovanja fudbalske reprezentacije Srbije, umesto selektora Dragana Stojkovića Piksija, naveli su prezime - Petković! Ova greška je izazvala zaprepašćenje celog sveta, posebno imajući u vidu da je legendarni as na klupi "orlova" veoma poznat i priznat u Italiji, a čak je u najslavnijim danima nosio i dres Verone u jednom periodu.

 

 

Srbija će na šampionatu Starog kontinenta igrati u Grupi C sa ekipama Engleske, Slovenije i Danske. Očekuje se velika borba za plasman u narednu fazu takmičenja, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju nastupe njihovih ljubimaca na terenu.

Selektor Stojković je nedavno okupio reprezentativce Srbije u Staroj Pazovi kako bi započeli pripreme za nadolazeće Evropsko prvenstvo.

Reprezentacija Srbije će se sastati sa selekcijom Engleske u prvom kolu Evropskog prvenstva, a meč će se odigrati 16. juna u Gelzenkirhenu. Ovo će biti izuzetno težak zadatak za "orlove", protiv vicešampiona Starog kontinenta, ali istovremeno i prilika da pokažu svoje kvalitete protiv jednog od jakih rivala.

U drugoj rundi, Srbija igra protiv Slovenije (20. juna), dok je u poslednjem trećem kolu pet dana kasnije rival Danska. Ta dva susreta, Piksijevi će odigrati na Alijanc areni u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading