GOLMAN PARTIZANA BIO NEMOĆAN: Evo kako je CSKA poveo protiv Partizana!

Autor:

Sport

07.07.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moskovljani bili konkretniji.

GOLMAN PARTIZANA BIO NEMOĆAN: Evo kako je CSKA poveo protiv Partizana!

Foto: Youtube/Screesnhot

Fudbalski klub Partizan i moskovski CSKA odigrali su finalni meč Bratskog Kupa, a ruska ekipa je povela već u 3. minutu susreta. Napad CSKA odvijao se duž leve strane terena, lopta je upućena u kazneni prostor, Goh je imao neuspešan pokušaj intervenisanja, a lopta se odbila pravo na nogu Musaevu, koji je iskoristio priliku i "otvorio" stopalo, pogodivši gornji desni ugao Stevanovićevog gola.

Finalni susret Bratskog Kupa između Partizana i CSKA bio je pun uzbuđenja i neizvesnosti. Iako je CSKA poveo veoma rano, fudbaleri Partizana su pokazali veliku borbenost i odlučnost. Ovaj meč definitivno će ostati upamćen po ranom golu i pokušajima Partizana da se vrate u igru.

Nakon primljenog gola, fudbaleri Partizana nisu klonuli duhom. Napadali su uporno, pokušavajući da stvore prilike za gol. Bilo je nekoliko opasnih situacija pred golom CSKA, ali su se ruski igrači uspešno branili i odbijali napade crno-belih. Videćemo kako će se odvijati dalji tok meča.

Podsetimo, crno-beli su ostali bez Živkovića koji se povredio odmah na startu meča, pa je Aleksandar Stanojević morao da menja odmah na startu utakmice, umesto njega ušao je Aleksandar Filipović. Ovo je poslednji susret na Bratskom kupu, a ovo je i dokaz da su Rusi i Srbi istiniski bratski narod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading