CELA DRŽAVA TRAGA ZA NJIM! Fudbaler NESTAO posle Evropskog prvenstva! Prste su UMEŠALI i menadžeri!

Autor:

Sport

07.07.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo posle velikog finala.

CELA DRŽAVA TRAGA ZA NJIM! Fudbaler NESTAO posle Evropskog prvenstva! Prste su UMEŠALI i menadžeri!

Foto: Tanjug/AP

Večeras su vesti iz Portugala uzdrmale fudbalsku javnost, jer je nestao reprezentativac kadetske selekcije, Kardozo Varela (15).

U finalu Evropskog prvenstva za kadete, Italija je pobedila Portugal rezultatom 3:0, a ta utakmica odigrala se 5. juna. Od tog dana, Varela se vodi kao nestao, što je izazvalo veliku zabrinutost.

Navodno, nestanak se dogodio nakon što je Porto odbio da plati tri miliona za njegov ostanak u omladinskoj školi.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Predsednik Porta Andre Viljaš-Boaš

Predsednik Porta, Andre Viljaš-Boaš, razgovarao je sa roditeljima Kardozo Varele, ali oni nemaju informacije o tome gde im se nalazi sin. Situacija je postala još dramatičnija kada se saznalo da je Varela nestao sa dvojicom agenata, Vilsonom Sardinjom i Faustinom Gomešom.

Prema informacijama koje su procurile u javnost, agenti Kardozo Varele navodno imaju plan da ga dovedu u Hrvatsku, gde bi trebalo da potpiše privremeni ugovor sa Dinamom iz Odranskog Obreža, klubom iz blizine Zagreba. Ova vest je dodatno uzburkala javnost i izazvala brojne spekulacije o tome šta se zapravo događa sa mladim fudbalerom.

Portugalski velikan Porto o svemu što se dešava obavestio je Fudbalski savez Portugala i FS Hrvatske, ali i FIFA, državne vlasti i tamošnje Ministarstvo za zaštitu dece i mladih. Svi se sada pribojavaju da je mladi igrač žrtva u celoj ovoj priči, što dodatno produbljuje misteriju oko nestanka Kardozo Varele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading