"ORLOVI" ODLETELI U BEČ: Jedan DETALJ posebno može da bude VAŽAN, a drugačiji je u odnosu na sva dosadašnja putovanja

Autor:

Sport

03.06.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija sutra gostuje Austriji u pretposlednjoj proveri pred odlazak na EVRO 2024.

"ORLOVI" ODLETELI U BEČ: Jedan DETALJ posebno može da bude VAŽAN, a drugačiji je u odnosu na sva dosadašnja putovanja

Foto: FSS

Fudbaleri Srbije

Fudbaleri Srbije otputovali su danas za Beč gde će sutra (20.45) odigrati prvu od dve prijateljske utakmice kao poslednje provere pred nastup na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Izabranicima Dragana Stojkovića Piksija rival ćže sutra biti domaća Austrija, dok će 8. juna gostovati Švedskoj i to na oproštaju Zlatana Ibrahimovića.

Nasmejani i fokusirani, predvođeni Dušanom Vlahovićem, "orlovi" su napustili Kuću fudbala i Staru Pazovu i krenuli za Beč. Jedan od veselijih bio je upravo Duci, koji će ubuduće nositi dres sa brojem 7 a ne 18 kao do sada, jer je Nemanja Radonjić samoinicijativno raskristio sa reprezentacijom dok je Piksi tu, pa ga ovaj nije ni zvao za EVRO 2024.

 

 

Nasmejan je bio i novopečeni mladoženja Andrija Živković, dok je Piksi bio poslovično ozbiljan. Bilo je tu uobičajenog ćaskanja po izkasku iz kompleksa FSS, u autobusu, ali i na aerodromskom terminalu. Međutim,jedan detalj bio je primetno drugačiji u odnosu na ranije putovanja. Pre svega u odnosu na put na Mundijal u Kataru, a onda i u odnosu na ostale mečeve koji su usledili. Naime, "orlovi" su ovaj put putovali u svetlijoj i opuštenijoj garderobi. Podsetimo, na SP 2022 se putovalo u odelima, dok su trenerke do sada uglavnom bile tamno plave.

 

 

Nema sumnje da će selektor Stojković želeti da na naredna dva meča vidi još jednom mogućnosti svih prvotimaca. U svakom slučaju, on nećže morati ništa da seče, jer je već odresio spisak 26 putnika za EP, ali će sigurno moći da sagleda ko će mu u startnu postavu a ko na klupu za duele u C grupi EVRO 2024 protiv Engleske, Slovenije i Danske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading