ZVEZDAŠ I PARTIZANOVAC IDU NA OLIMPIJSKE IGRE! Kaboklo IZDOMINIRAO! Vest o Jagu ŠOKIRAĆE delije!

Autor:

Sport

07.07.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za izabranike Aleksandra Petrovića.

ZVEZDAŠ I PARTIZANOVAC IDU NA OLIMPIJSKE IGRE! Kaboklo IZDOMINIRAO! Vest o Jagu ŠOKIRAĆE delije!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Brazila trijumfovala je u finalu kvalifikacionog turnira u Rigi, obezbedivši sebi mesto na Olimpijskim igrama u Parizu.

U velikom finalu, četa selektora Aleksandra Aca Petrovića je ostvarila ubedljivu pobedu nad domaćinom Letonijom rezultatom 94:69, čime je izborila plasman na najveće sportsko planetarno takmičenje.

Brazil je dominirao tokom celog meča, posebno ističući svoju nadmoć u prvoj četvrtini, koju su rešili u svoju korist rezultatom 34:11. Iako su se Letonci borili da smanje razliku, brazilski tim je uspešno odolevao njihovim pokušajima, održavajući ubedljivu prednost do kraja meča.

Foto: fiba.com

Jago dos Santos biće učesnik Olimpijskih igara u Parizu

Centar Partizana Bruno Kaboklo se istakao kao najefikasniji igrač u pobedničkom timu, postigavši 21 poen, uz četiri skoka i jednu asistenciju.

Leo Meindl je takođe doprineo pobedi sa 20 poena i osam uhvaćenih lopti. Sa druge strane, Zvezdin košarkaš, Jago dos Santos, nažalost je završio meč sa tri postignuta poena pre nego što je morao napustiti teren zbog povrede.

Značajan trijumf izazvao je veliku radost i slavlje kako među igračima, tako i među navijačima. Ovom pobedom će se slaviti i u zemlji iz Južne Amerike, kao i među košarkašima Partizana i Crvene zvezde, koji su aktivno doprineli pobedi svog nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading