RUSI ODUŠEVILI CELU SRBIJU! Navijači CSKA istakli MOĆAN transparent protiv Partizana!

Autor:

Sport

07.07.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika koja je obišla celu Evropu.

RUSI ODUŠEVILI CELU SRBIJU! Navijači CSKA istakli MOĆAN transparent protiv Partizana!

Foto: printscreen/Twitter/balkanski navijaci

navijaci CSKA

Fudbalski susret između Partizana i CSKA na "Bratskom kupu" u Moskvi završen je rezultatom 3:0 u korist domaćina, ali osim same utakmice, pažnja je bila usmerena i među navijačima.

Na tribinama se moglo primetiti prisustvo zastave grobara, što je dodatno naglasilo "bratski" odnos između najvatrenijih simpatizera moskovskog i beogradskog kluba.

Na stadionu Veb arena sa najvatrenijim navijačima CSKA, Rusi su priredili impresivnu koreografiju, sa zastavama koje su istakle grbove oba kluba, kao i veliku zastavu sa natpisom "Moskva - Beograd".

 

 

Posebno zanimljivo bilo je postavljanje zastava Grobara duž ograde, što je dodatno naglasilo prijateljski odnos između navijača ova dva kluba.

Na gornjem delu tribine dominirale su zastave sa grbovima klubova i velika zastava koja je simbolizovala bliskost između Moskve i Beograda, dok je na donjem prstenu istaknut natpis "Slava CSKA, i Živeo Partizan", što je dodatno istaklo atmosferu međusobnog poštovanja i prijateljstva.

Ova gestikulacija na tribinama dodatno je istakla "bratski" odnos između navijača i klubova, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je bila neodoljiva za posmatrače.

Partizan je u prvoj utakmici na "Bratskom kupu" slavio protiv moskovskog Dinama, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. "Parni valjak" će za tri dana odigrati i utakmicu protiv Lokomotive iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading