ITALIJAN SPUSTIO SLUŠALICU AMERIKANCU! Loša VEST za Novaka, Siner nastavlja da GAZI sve pred SOBOM!

Autor:

Sport

07.07.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janik je savladao Bena Šeltona rezultatom 3:0 (po setovima 6:2, 6:4, 7:6 (11:9)).

ITALIJAN SPUSTIO SLUŠALICU AMERIKANCU! Loša VEST za Novaka, Siner nastavlja da GAZI sve pred SOBOM!

Foto: www.profimedia.rs

Vodeći reket ATP liste nije dozvolio iznenađenje protiv američkog tenisera, koji mu je zadao glavobolju samo u poslednjem setu.

Odigrao je Janik Siner još jedan odličan meč, pokazavši sjajnu formu koja ga prati još od Australijan opena sa početka godine.

Već od početka meča, Janik je pokazao zašto se šepuri na čelu najboljih igrača planete, budući da nije ostavio ni gram nade 21-godišnjem Amerikancu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ben Šelton

Sa dva brejka, koje je napravio u petom (3:2) i sedmom gemu, Italijan je prvi deo igre ubedljivo završio u svoju korist sa 6:2.

Nešto jači otpor pružio je Šelton u drugom periodu, ali ni to nije bilo dovoljno da "otkine" bar jedan set apsolutnom favoritu. Rani brejk načinjen već u prvom gemu ovog dela igre, bio je dovoljan Janiku Sineru da trijumfuje sa 6:4 i duplira prednost u setovima na 2:0.

Najveća drama viđena je u trećem setu, gde je taj-brejk odlučivao pobednika. Bio je blizu Ben Šelton da "unese nemir" u meč i smanji minus u setovima, međutim, poklekao je kada se "lomilo", izgubio je koncentraciju tri puta, naspram dva brejka koliko je napravio u dodatnom delu igre, te je ostao bez plasmana među osam najboljih.

Janik će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela Danila Medvedeva iz Rusije i Grigora Dimitova iz Bugarske.

Nema sumnje da trijumf Italijana ne ide na ruku Novaku Đokoviću, koji u Londonu želi da nadoknadi zaostatak za Sinerom i vrati se na čelo najboljih tenisera sveta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading