PRIMER MLAĐIM GENERACIJAMA: Novak Đoković ovim potezom pokazao zbog čega je najveći!

Autor:

Sport

07.07.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo Nole!

PRIMER MLAĐIM GENERACIJAMA: Novak Đoković ovim potezom pokazao zbog čega je najveći!

Foto: Tanjug/AP

Svetske zvezde često nose reputaciju namćorastih i sebičnih pojedinaca, ali Novak Đoković se ističe kao izuzetak. Iako je sedam puta osvojio Vimbldon i ima 24 Grend slem titule, on ostaje skroman i pristupačan, voljan da pomogne i uvek spreman da se zabavi.

Đoković nije tip sportiste koji očekuje da mu sve bude servirano na tacni. On se ističe svojom spremnošću da se spusti među "obične ljude" i pruži pomoć kada je to potrebno. Uhvaćen je kako rola ceradu i sklanja je sa terena na Vimbldonu, pokazujući da mu nije teško da se angažuje i van teniskog terena.

 

 

Osim svojih sportskih dostignuća, Novak Đoković ostavlja snažan utisak svojom ljudskošću i spremnošću da se angažuje u zajednici. Omiljen je među dečacima i devojčicama pored terena, pokazujući svoju pristupačnost i spremnost da se poveže sa svojim navijačima na ličnom nivou.

Dok mnogi sportisti grade zidove oko sebe, Đoković ostaje otvoren za interakciju sa ljudima. Njegova sposobnost da ostane prizeman i da se poveže sa različitim ljudima pokazuje da pristupačnost može biti jednako impresivna kao i sportski uspesi. Ovo treba da bude primer svim sportistima, a pogotovu mlađim generacijama, kako treba da se ponaša pravi i uspešni sportista, da nisu samo važni rezultati na terenu, već i van njega. Bravo Novače, ponovo su pokazao svoje gospodstvo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading