KARLEUŠA KAO VANZEMALJAC! Oduvala nastupom na Music Weeku! Svi gledali samo u jednu stvar! (FOTO)

Autor: D. L. - P. R.

Zabava

01.07.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je sve iznenadila čim je kročila na scenu...

KARLEUŠA KAO VANZEMALJAC! Oduvala nastupom na Music Weeku! Svi gledali samo u jednu stvar! (FOTO)

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša nastupila je sinoć na festivalu Music Week, a kada se pojavila na sceni sve oči su bile uprte u nju! Naime, Jelena je imalo unapred osmišljene kostime koji su nadmašili njen prethodni nastup na istom mestu, a sve je izgledalo kao da je u metlnim konstrukcijama sa bodljama na sve strane! Jelenu je publika pozdravila aplauzom čim se pojavila, pa je nastup otvorila novim pesmama sa poslednjeg albuma. 

Foto: Foto Tamata Pavišić

Jelena Karleuša

 

Karleuša je takođe za Music Week izabrala bodi u boji kože koje je po sebi imao srebrne detalje. JK je imala i šminku koja je veoma zanimljiva, a koja je podsećana na šminku koju je imala na promociji albuma Alfa i Omega.

Foto: Foto Tamata Pavišić

Jelena Karleuša

 

Mnogi su komentarisali da im nije jasno kako JK izgra bez prestanaka u ovakvoj garderobi budući da deluje jako neudobno i da je delovi kostima neprestano bodu po telu. 

Na sceni joj se predružio i Devito sa kojim ima duet, a JK je tada odigrala i vreli ples sa njim.

Foto: Foto Tamata Pavišić

Jelena Karleuša

 

Podsetimo, reper i kontroverzni umetnik Dragomir Despić Desingerica progovorio je prošle noći o duetu sa Jelenom Karleušom:

- Mene sve te stvari dolaze spontano, tako je bilo i sa Zerom. Nekako se sklopi spontano. Ne volim da planiram te stvari i da se zivkam. Ja mogu da napravim nešto, da nekog čujem to, pa da kažem: "Dođi da čuješ". Nije mi prava priča ako mene neko zove, ja zovem... Svaki duet je napravljen spontano, ono iz bleje. Voleo bih samo da se desi, da ne bude fejk priča, ko god bude u pitanju. Videćemo šta će - izjavio je on. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading