SAHRANJENA MAJKA UBICE DANKE ILIĆ! Sahrani prisustvovalo desetak ljudi, doveden i Rade iz pritvora - EVO ŠTA JE URADIO NA ŽENINOM GROBU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike boravi u selu Zlot gde je danas sahranjena majka Dejana Dragijevića, ubice Danke Ilić (2)

SAHRANJENA MAJKA UBICE DANKE ILIĆ! Sahrani prisustvovalo desetak ljudi, doveden i Rade iz pritvora - EVO ŠTA JE URADIO NA ŽENINOM GROBU! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, Facebook

Ekipa portala Republika nalazi se u selu Zlot gde je danas održano opelo, a potom i sahrana Svetlane Dragijević, majke ubice Danke Ilić dejana Dragijevića. 

Podsetimo, ona je nedavno izgubila sina Dalibora Dragijevića koji je preminuo u pritvoru. 

Nakon opela u kapeli, povorka je krenula put groblja, a u marici je doveden i Radoslav Dragijević Rade. 

Njemu, kako je Republika zabeležila na licu mesta, niko nije mogao da priđe. 

Na sahrani je prisustvovalo nešto manje od 15 ljudi, a Radoslav Rade Dragijević je izveden iz marice, gde je na grobu supruge zapalio sveću, i odmaj potom vraćen u maricu. 

Podsećamo, dvogodišnja devojčica iz Bora Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod ovog grada, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz sela Luka i sela Zlot, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno, a Dejan je priznao da je ugušio devojčicu, dok je Srđan priznao u policiji da je bio saučesnik, ali se u tužilaštvu branio ćutanjem.

Kada je uhapšen Svetlanin sin Dalibor Dragijević, uhapšen je i njen suprug, a otac Dejana  i Dalibora Dragijevića, zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice i od tad se nalazi u pritvoru.
 
Sahrana Svetlane Dragijević zakazana je tačno 40 dana od smrti njenog sina Dalibora, koji je preminuo u policijskoj stanici. Ova tragična koincidencija dodatno baca senku na sudbinu porodice Dragijević. Naime, samo nekoliko dana nakon hapšenja Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, Dankin deda Milan Ilić je u centru Bora, gde su građani palili sveđe za malu Danku, sav uplakan ljubeći unukinu sliku, zavapio: "Seme vam se zatrlo, da vam se zatre".

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading