MILJAN HOFMAN OSUĐEN ZA ZLOSTAVLJANJE I MUČENJE! Evo koliku je kaznu dobio!

Autor:

Hronika

14.06.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je tokom sudskog postupka negirao krivicu.

MILJAN HOFMAN OSUĐEN ZA ZLOSTAVLJANJE I MUČENJE! Evo koliku je kaznu dobio!

Foto: ST/Nemanja Pančić, DRUŠTVENE MREŽE

Miljan Hofman

Danas je kik-bokser Miljan Vidović Hofman osuđen na devet meseci kućnog zatvora u Osnovnom sudu u Rumi, prema informacijama Kurira. Ovo je ponovljeno suđenje za Vidovića, budući da je Apelacioni sud ukinuo prethodnu presudu i naložio novo suđenje.

Ukoliko ova presuda bude potvrđena, Vidoviću je ostalo da odsluži još dva meseca zatvora, pošto se od hapšenja u novembru mesecu prošle godine nalazi u pritvoru - kaže naš izvor. Inače, ukinitom presudom je Miljan Vidović bio osuđena na 10 meseci zatvora.

Vidović se tereti za krivično delo zlostavljanje i mučenje, nakon što je u jvnosti osvanuo snimak na kom se vidi kako maltretira konobara u poznatom restoranu u Irigu i to zbog papagaja. On je tokom sudskog postupka negirao krivicu.

- Ja sam u zatvoru zbog šale i nisam sa svojim ćerkama i porodicom. Ovo je jedna neslana šala zbog koje nisam sa porodicom. Oštećenog poznajem iz restorana, bio sam tamo tog dana. Dogovorili smo se da snimimo skeč, sve je bila gluma, ništa nije bilo stvarno. Prethodno smo se o tome dogovili. Snimak je isečen, ni jednom ga nisam udario, pipnuo sam ga samo za potrebe snimka, ali ga nisam ugrozio - rekao je Vidović ranije za sudskom govornicom, pa nastavio:

- Sa oštečenim sam snimio ovaj skeč i on se sa tim složio. Imao sam i prethodne slične skečeve na društvenim mrežama. Sniamk nije sačinjen mojim telefonom, ja ga nisam stavio na mreže i ne znam ko ga je stavio.

Vidović je rekao i da je objavljeni snimak isečen, te da prikazuje samo ono što njemu ne odgovara.

- Ovaj snimak što je objavljen prikazuje samo ono što meni ne odgovara, nema onog što je bilo pre i posle toga. Oštećenog ni jednom radnjom na snimku nisam ugrozio - tvrdio je Miljan Hofman tokom suđenja.

Podsetimo, Miljan Vidović je uhapšen 10. novembra 2023. godine zajedno sa svojim bratom Ljubanom u jednom poznatom tržnom centru u Beogradu, i to nakon što su društvenim mrežama počeli da kruže uznemirujući video-snimci.

Nakon što je Prvo sonovno javno tužilaštvo spovelo istragu protiv braće Hofman, inače poznatih boksera, optužnica je podignuta protiv Miljana Vidovića, dok se od krivičnog gonjena njegovog brata odustalo i on je još ranije pušten iz pritvora kao slobodan čovek.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading