PANTER NE IDE IZ PARTIZANA?! PA, KO KOGA OVDE...?! Veliki obrt u sagi "kapiten"!

Autor:

Sport

14.06.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponavlja se prošla godina?!

PANTER NE IDE IZ PARTIZANA?! PA, KO KOGA OVDE...?! Veliki obrt u sagi "kapiten"!

Foto: Starsport

Poslednjih sati košarkaški svet uzdrman je spekulacijama o budućnosti plejmejkera Partizana Kevina Pantera. Litvanski portal "Basketnjuz" objavio je da su pregovori između njega i Barselone u završnoj fazi, ali prema informacijama još jednog uglednijeg portala "Eurohups", kapiten želi da ostane u Partizanu. Očekuje se konačan odgovor, a "grobari" se (možda) nadaju da bi mogao da se ponovi slučaj iz prošle godine kada je Panter već viđen u Barseloni postigao dogovor sa Željkom Obradovićem i potpisao dvogodišnji ugovor sa beogradskim klubom.

Ukoliko se dogodi da ode, budući da je "parni valjak" i prošle godine imao ponudu od Katalonaca za Pantera i to daleko bogatiju, stiče se utisak da bi možda crno-belima bilo bolje da su pustili kapitena još prošle godine. Mnogi navijači Partizana bili su nezadovoljni njegovim izdanjima ove sezone koja nisu bila na nivou onih iz prošle. Sada će morati da se okrenu drugim rešenjima. 


Osim Pantera, još jedno zvučno ime iz sveta košarke je u centru pažnje - Mario Hezonja. Nakon burnog prelaska iz Real Madrida, Hezonja će od sledeće sezone ponovo nositi dres Barselone, pa je tako još jedna velika želja "grobara" otišla u vazduh.

Osim što je Hezonja potpisao za Barselonu, očekuje se i rekonstrukcija tima sa novim trenerom. Đoan Penjaroja je zamenio Rožera Grimaua na klupi, a dolazak Hezonje donosi Barsi igrača kakvog dugo nije imala - sposobnog da preuzme odgovornost u završnicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading