OVO SU SVE LJUBAVI DUŠKA TOŠIĆA: Soraji kupio narukvicu od 60.000 EVRA, a ovu Karleušinu KOLEGINICU zaveo je na proslavi godišnjice braka (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Duško Tošić jedan od najpoznatijih švalera na javnoj sceni, potvrdila je i majka Jelene Karleuše, koja mu je prva dodelila taj epitet!

OVO SU SVE LJUBAVI DUŠKA TOŠIĆA: Soraji kupio narukvicu od 60.000 EVRA, a ovu Karleušinu KOLEGINICU zaveo je na proslavi godišnjice braka (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images, printscreen/instagram

Javni život poznatih ličnosti uvek izaziva veliku pažnju javnosti, a razvodi i skandali dodatno potpaljuju interesovanje. Takav je slučaj i sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom i bivšim fudbalerom Duškom Tošićem, čiji je nedavni incident na Dedinju uzdrmao javnost. Iako se spekuliše da pevačica ima novog partnera, ni njen još uvek zakonit suprug nije cvećka. Naime, godinama se pisalo da je Tošić neveran Karleuši, a njena pokojna majka Divna svojevremeno je to javno i rekla.

Republika

Foto: ATAImages

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić

Kako su domaći mediji svojevremeno pisali, Duško je bio povezivan sa mnogim ženama iz javnog života, i to dok je bio u braku sa pop divom. Jedna od najpoznatijih priča je njegova navodna afera sa Sorajom Vučelić, koja je trajala oko godinu dana, u periodu kada je Karleuša bila bliska s fudbalerom Ognjenom Vranješom. Mediji su izveštavali da je Tošić tokom tog perioda boravio u Turskoj sa Sorajom i obasipao je skupocenim poklonima. Pored brendiranih garderobe i cipele, među njima se navodno našla i narukvica od 60.000 evra, o čemu su domaći mediji takođe pisali.

Republika

Foto: ATA Images

Soraja Vučelić je navodno bila u vezi s Duškom Tošićem

Osim Soraje, među njegovim navodnim ljubavnicama bile su i manekenke Ana JovanovićVladana Railić, kao i Marija Andonovska iz Makedonije, koja se našla u spotu pokojnog Tošeta Proeskog 2004. za pesmu "Life". Navodno, sa prosljavljenim sportistom je povezivana i voditeljka Sanja Radinović.

Republika

Foto: instagram.com/s___v.r_____

Vladana Railić osvojila je srce Duška Tošića

Sofija Šašić, ćerka folkera Željka Šašića i modne kreatorke Sonje Vuksanović, inače Karleušina prijateljica, takođe je bila povezana s Tošićem. Ipak, iako je Šašićeva to odmah demantovala, navodna afera izazvala je prekid prijateljstva između Jelene i Sonje, što je potvrđeno kada ju je pevačica uklonila iz liste pratilaca na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sofija Šašić povezivana s Duškom Tošićem

Krajem prošle godine u medijima je poput bombe odjeknula vest da Tošić ima aferu sa pevačicom Katarinom Inom Gardijan, s kojom je fudbaler viđen nekoliko puta na istim lokacijama, a prema rečima navodnog izvora, delovali su poprilično blisko.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, ST/Dragan Kadić, Printscreen/kurir tv

Ina Gardijan je navodno bila jedna od Tošićevih ljubavnica

Iako se o njihovom navodnom odnosu malo zna, ono što je posebno interesantno jeste da je Ina pevala na Duškovoj i Jeleninoj proslavi deset godina braka koju su obeležili 2016. godine, a snimci sa žurke koja je održana u jednom prestoničkom restoranu na Senjaku kružili su društvenim mrežama. 

Iako su poznate dame većinu ovih afera demantovale, Divna, majka Jelene Karleuše, je u jednom rijalitiju pre nekoliko godina rekla pevačici Zorici Marković da je njen zet "švaleraj neviđeni".

- Znaš, Duško je švaleraj neviđeni. Boli me uvo, samo neka je ona meni živa i zdrava. Pogotovo mi se sviđa ovaj deo "bogati Amerikanac" - odgovorila je tada Divna Markovićevoj koja joj je prenela reči vidovnjaka kako će se Jelena razvesti i udati za bogatog Amerikanca, kom će navodno roditi ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Crni

13.06.2024 17:32

Dragi moji. Ovo je težak polu svet. Dođu do para, pa pobenave. "Neviđen švaleraj"plaća seks desetinama hiljada evra, pa se ženi za ženu koja ga vara po fudbalskim klubovima. I nju je teže sačuvati nego džak pun buva.

Odgovori 25 8
Vladimir Bojkovic

15.06.2024 20:21

Pa,on je "bolestan dugo vremena.kako igra fudbal pored ovih pijavica.mazohista