UMRO POZNATI RIJALITI UČESNIK: Oženio se pred KAMERAMA, a žena ga OTROVALA?! ŠOK!

Autor:

Zabava

13.06.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj otkrio potresne detalje!

UMRO POZNATI RIJALITI UČESNIK: Oženio se pred KAMERAMA, a žena ga OTROVALA?! ŠOK!

Foto: printscreen/RTL

Bivši učesnik rijalitija "Ljubav je na selu", Marijan Cerovac, preminuo je iznenada, a prema informacijama koje je prenela televizija RTL, Cerovac je izdahnuo prošlog četvrtka. Tužne vesti o njegovoj smrti potvrdio je i Zvonko Šantalab, takođe učesnik pomenutoj TV formata. Kako je istakao, uvek je bio sumnjičav prema iskrenim namerama Cerovčeve supruge, inače Tajlađanke, Peti.

Republika

Foto: printscreen/RTL

Marijan Cerovac umro

Naime, tokom svog učešća u rijalitiju, Marijan nije uspeo da pronađe ljubav među kandidatkinjama. Međutim, sudbina mu je donela sreću izvan kamera kada je upoznao Tajlanđanku Naranphat Cerovac Madarat, poznatu kao Peti. Njih dvoje su pronašli ljubav i njihov brak je bio posebno emotivan trenutak koji je zabeležen pred kamerama.

Međutim, kako je Zvonko oktrio, Marijan je, navodno, pred smrt prijatelju otkrio da ne želi čuti za svoju suprugu.

- Za nju nije hteo više da čuje. Ona mi se javila kad je došao u Zagreb, a ja sam je pitao kako je mogla polumrtvog čoveka pustiti samog na let od 24 sata, a ona je samo ćutala. Nije joj bilo dovoljno 100 evra, nego je htela 500 - bio je iskren Šantalab, pa je dodao:

Republika

Foto: printscreen/RTL

Marijan Cerovac sa suprugom Tajlađankom, Peti

- Sin je oca dao na obdukciju, ovde u Zagrebu, kako bi se u noktima, kostima i kosi videlo ima li tragova trovanja. Ako se to utvrdi, ona će biti krivično gonjena. Lako je dokazati da ona nije imala ni dinar u džepu i da je sve Marijan plaćao. On mi je priznao da ga je i prevarila. Rekao mi je: "Zvonko, bio si u pravu za sve, žao mi je, napravio sam glupost". Njegov sin mi je na kraju kazao: "Znam da mi je otac bio budala ceo život, a sad je otišao kao budala bez para".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading