SAZNAJEMO! OVIM PITANJEM MONSTRUM KOSTA KECMANOVIĆ ZAPOČINJE SVAKI DAN! Zanima ga samo jedno - lekari u šoku kada čuju: "Šta čekamo , hajde da se razilazimo..."

Autor:

Hronika

14.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi masovni ubica na svetu smešten je pod jakim merama obezbeđenja na Klinici za neurologiju psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu.

SAZNAJEMO! OVIM PITANJEM MONSTRUM KOSTA KECMANOVIĆ ZAPOČINJE SVAKI DAN! Zanima ga samo jedno - lekari u šoku kada čuju: "Šta čekamo , hajde da se razilazimo..."

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Počinilac zločina koji je Srbiju 3. maja 2023. bespovratno zavio u crno porodice, ubivši devetoro dece i školskog čuvara, i ranivši petoro dece i nastavnicu istorije u školi "Vladislav Ribnikar", želi da izađe na slobodu. 

Kosta Kecmanović je od dana masakra hospitalizovan na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Kliničkom centru Srbije, a policija ga neprekidno čuva. Uz njega su u sobi dvojica bezbednjaka, a u okruženju policijske patrole koje motre na sve prilaze bolnici, kao i na prozor sobe u kojoj boravi. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kosta Kecmanović je ubio devetoro dece i školskog čuvara

Iako ne znamo kako Kecmanović zamišlja život u budućnosti, Kosta traži da izađe iz bolnice i svakog jutra ponavlja pitanje kada će se to dogoditi. Izvor Republike tvrdi da Kosta traži da mu obezbede kontakt s ministrom zdravlja i drugim licima koje smatra odgovornim za njegov boravak u bolnici, a vezano za svoj izlazak na slobodu. 

- Svakog dana dečak pita: "Kada ću napolje, posmatrali ste me dosta. Napišite ocenu mog stanja i da se razilazimo, hajde, šta čekamo?!" To nije nikome normalno jer bi bilo krajnje suludo da se on nađe na slobodi, kao hodajuća opasnost po čitavu okolinu - otkriva izvor Republike. 

Istovremeno, sa slično pita i Kostina majka Miljana Kecmanović, kojoj je kao optuženoj za doprinos zločina sina, zabranjena svaka komunikacija sa njim, obraća se zaštitniku građana i pokušava da dopre do funkcionera, zanemarujući činjenicu da Kosta nikada ne sme da izađe iz okruženja u kojem će biti pod neprekidnim posmatranjem. 

Roditelji žrtva masakra, kao i javnost uopšte, zgroženi su činjenjem majke ubice koja traži pravdu za sina, ističući da je bio mlađi maloletnik u vreme izvršenja zločina, a besramno tvrdi da ona i njen suprug, koji je u pritvoru od masakra, nemaju apsolutnu odgovornost za sinovljev krvavi pir.  

Porodice žrtva traže da im sud dodeli odštetu za bol i patnju kojima su pogođeni smrću svojih najbiskijih, te u parničnim postupcima protiv Kecmanovića hoće da dobiju nadoknadu. Naložena su njihova veštačenja, kao i veštačenje Koste Kecmanovića, a na imovinu Kecmanovića koja je veća od pola miliona evra, država je stavila katanac do nadoknade oštećenima iz pokretne i nepokretne Miljane i Vladmira Kecmanovića

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Sony

15.06.2024 09:47

Dobro im je i rekao, a i ajde bar doktorima nije dosadno, mali ih zabavlja, kad vec ne znaju sta bi s njim i utvrditi dijagnozu!

Odgovori 25 28
Ivke

15.06.2024 10:51

@Sony - Ma kako da ne, evo sad ce monstrum masovni ubica da odredjuje o svojoj buducnosti. Sta ti mislis, postave mu dijagnozu i to je to, svako na svoju stranu? Jedina strana koju ce on do kraja svog bednog zlocinackog zivota moci da bira je da gleda u tacku na levom ili desnom zidu. I to mu je cist luksuz nakon najgoreg zverstva koju jedno ljudsko bice moze da uradi! Masakrirao 10 osoba od kojih je 9oro dece od 11 do 13 god! Najmladjoj devojcici je sa par metara pucao direktno u glavu, a u neke je ispalio i po 15 metaka!!! Probaj ako mozes da zamislis na sta je licio taj hodnik i ucionica nakon njegovog krvavog pira pa onda opet upotrebi izraz “mali ih zabavlja” u bilo kom kontekstu!

Odgovori 63 11
Simy

15.06.2024 15:49

@Ivke - @ivke, probaj ponovo procit moj komentar, pa malo ukljuci vijuge, mnogi su skontali sarkazam za doktore! Ne mogu crtati ovde, pa nek ti neko objasni! O njegovom luksuzu neceš ti odlucivat, ni ja, ni rulja, bumo videli za 10 god, gde ce da bulji, ali cisto sumnjam, retki ce. To znati!

Odgovori 14 31
Ivke

15.06.2024 20:57

@Simy - Ma ubo si pravo i vreme i mesto za pokusaj sarkazma. Za 10 god ce buljiti ili u zidove koji su jako blizu jedan drugome ili ce buljiti u poklopac od hrasta ili topole koji ce mu biti 20cm od čela. Prvo je bilo da nece ni prenociti u zatvorenom pa da ce ga pustiti cim mama dodje po njega, pa jos 100 nekih datuma za koji su mnogi bili ubedjeni da “mora” biti pusten. Sta mislis kad i ko ce ga pustiti u toku od tih 10god? Hoce se neko zauzeti za njega i dokazivati njegovu nevinost? Dal ga proglase ludim ili nesto drugo istrulice u nekoj rupi, a i to je cist luksuz za otelotvorenje djavola

Odgovori 37 9