OVO JE CELA SRBIJA ŽELELA DA ČUJE! Stigle nove INFORMACIJE o povredi Đokovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser oporavlja se posle odustajanja sa Rolan Garosa.

OVO JE CELA SRBIJA ŽELELA DA ČUJE! Stigle nove INFORMACIJE o povredi Đokovića! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Nije uspeo Novak Đoković da odbrani titulu na Rolan Garosu, pošto ga je povreda kolena sprečila u tome.

Zbog problema sa meniskusom, najbolji teniser u istoriji bio je primoran da preda četvrtfinalni meč Kasperu Rudu iz Norveške, kojeg je savladao prošle sezone u finalu drugog Grend slema u sezoni.

Sve je podsetimo, krenulo od osmine finala, kada je Đoković u maratonskom okršaju posle pet setova i četiri časa i 30 minuta eliminisao Franciska Serundola iz Argentine rezultatom 3:2, ali se u drugom setu duela sa "Gaučosom" povredio, te je uz velike bolove obezbedio ipak trijumf nad njim.

Međutim, Nole nije mogao sutradan da izađe na megdan Norvežaninu, pa je predao meč bez borbe, a ubrzo i operisan u Parizu, te je počeo da se oporavlja od povrede.

Prema najnovijim slikama koje dolaze, Đoković je na odličnom putu da se ubrzo vrati na teren, jer uveliko radi i trenira punom parom, što je potvrdio objavom na svom Instagram profilu.

Njegovi navijači u Srbiji i širom sveta se nadaju da, ukoliko bude morao da preskoči Vimbldon ove sezone, da bar bude spreman za Olimpijske igre u Parizu i napadne zlatnu medalju ponovo na terenima Rolan Garosa, jedini trofej koji mu nedostaje u blistavoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading