UHAPŠENA DVOJICA NAPADAČA NAKON PUCNJAVE U NOVOM SADU! Izrešetali automobil u kome se nalazio mladić!

Autor:

Hronika

14.06.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

R. A. i S. Š. je određeno zadržavanje do 48 sati.

UHAPŠENA DVOJICA NAPADAČA NAKON PUCNJAVE U NOVOM SADU! Izrešetali automobil u kome se nalazio mladić!

Foto: printscreen/nsuzivo.rs

Dvojica muškaraca su uhapšena, dok se za još dvojicom traga nakon sinoćne pucnjave u novosadskom naselju Telep, prema informacijama koje je "Blic" dobio. 

Prema nezvaničnim izvorima, brz dolazak patrole, koja se srećom nalazila u blizini, sprečio je potencijalni oružani sukob između dve grupe muškaraca, koji bi mogao imati ozbiljne posledice.

Kako je zvanično saopštila novosadska policija, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su R. A. (2000) i S. Š (1997) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da su njih dvojica, zajedno sa još dva lica za kojima policija intenzivno traga, učestvovali u događaju u kojem je ispaljeno nekoliko hitaca iz vatrenog oružja ka tridesetjednogodišnjem Novosađaninu, koji nije povređen.

R. A. i S. Š. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Mecima zasuli automobil

Podsetimo, do pucnjave je došlo oko 21 čas na Bulevaru patrijarha Pavla, na Telepu.

Jedna osoba zadobila je lakše povrede od rasutog stakla nakon pucnjave.

Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći doktora Zorana Krulja, njihova ekipe intervenisala je u 21.35 po pozivu policije na uglu Jovana Popovića i Ilariona Ruvarca. Na licu mesta po prvom prioritetu zbrinut je muškarac starosti (29) koji je zadobio povrede koje nisu u direktnoj vezi sa direktnim upucavanjem. On je kolima hitne pomoći u svesnom i stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading