OVO JE NAJLUĐA PRIČA O KANGI IKADA! TERZIĆ OTKRIO: Evo šta je vezista uradio posle NAJBOLNIJEG ispadanja Zvezde iz Evrope

Autor:

Sport

14.06.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanga traži: "Pare, pare, pare..."

OVO JE NAJLUĐA PRIČA O KANGI IKADA! TERZIĆ OTKRIO: Evo šta je vezista uradio posle NAJBOLNIJEG ispadanja Zvezde iz Evrope

Foto: Instagram/FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić i Gelor Kanga

Nije postojalo mnogo "luđih glava" u našem fudbalu nego što je to vezista Crvene zvezde Gelor Kanga. Gabonac je imao mnoge gafove u dva mandata koje je proveo na Marakani, a generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio je jednu, možda i najbolju, koja će sigurno zasmejati sve delije.

Ima jedna anegdota. Došao Kanga kod mene pre puta za Moskvu i kaže: "Moj vrač traži 30.000 evra i mi prolazimo CSKA." Ja rekoh, kako traži 30.000? Pa 30.000 vraču, on će neku magiju svoju da baci i mi prolazimo. Kažem: "Daj mu 30.000 ako ćemo prođemo!". Završi se utakmica, 1:0 za CSKA. Došao Kanga posle kod mene i pokazuje: "Pare, pare, pare." Ja ga pitam kakve bre pare, a on će: "Pa vrač traži pare." Pa izgubili smo, ja mu kažem. Gubi se da te ne vidim. A Kanga će: "Vrač je sve pripremio Pešiću, on je samo trebalo da ugura loptu. Vrač je sve to pripremio. I stvarno, Pešić je imao šansu, ono da je dao mi bismo prošli dalje. I Kanga kaže da vrač hoće pare, da je svoje odradio. Sa Kangom je uvek šou. Ali smo tamo stvarno odigrali dobru utakmicu i promašili par šansi. Stvarno, taj CSKA je bio dominantan klub u Rusiji. Dobra ekipa, apsolutni favorit. Za dlaku, šteta što nismo prošli - rekao je generalni direktor Zvezde za "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

Kanga i Pešić

Potom se prisetio i kako je izgledao period te sezone kada su crveno-beli porazili Krasnodar i plasirali se u Evropu posle godina "suše".

- To je bio kraj avgusta, već smo napravili dobar tim, već smo počeli da pobeđujemo u prvenstvu, ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Tad je bilo stvarno slavlje. Tad više nismo imali šta da radimo. I posle toga, mislim, naišla čak i ona pauza reprezentativna početkom septembra. Stvarno nismo mogli da dođemo par dana na sebi. Šta smo uradili? Da li je ovo realno? I po prvi put, za tri godine, smo dobili neke pare od UEFA. I to nisu bile male pare. I s tim parama smo mogli da živimo. Pa najbitnije od svega na kraju. Prvi put smo dobili neke pare. I to smo tek posle par dana ukapirali. "E, mi dobijemo i pare." Neki par miliona smo dobili tada od UEFA bonusa za učešće u Ligi Evrope - izjavio je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading