EKIPA REPUBLIKE U ZLOTU! OPSADNO STANJE ISPRED KAPELE: Rade dovezen iz pritvora kako bi prisustvovao sahrani supruge! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.05.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika se nalazi na licu mesta u selu Zlot.

EKIPA REPUBLIKE U ZLOTU! OPSADNO STANJE ISPRED KAPELE: Rade dovezen iz pritvora kako bi prisustvovao sahrani supruge! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, Facebook

Ekipa portala Republika danas se nalazi u selu Zlot, gde će se održati sahrana majke ubice Danke Ilić, Svetlana Dragijević. 

Ispred kapele gde počiva telo Svetlane Dragijević nalazi se nekoliko marica i dosta pripadnika policije, što svedoči o tome da je Rade, doveden u kapelu kako bi supruzi poslao poslednji pozdrav. 

Podsetimo, Radoslavu Dragijeviću dozvoljeno je da prisustvuje sahrani svoje supruge Svetlane danas od 13,30 sati u selu Zlot kod Bora, saopštio je Milinko Jovanović, advokat ove porodice.

Obdukcija tela pokojne Svetlane obavljeno je u zavodu za sudsku medicinu u Nišu odakle je prebačeno na lokalno groblje.

- Za 27. i 28. maj zakazano je saslušanje u Zaječaru još četiri svedoka. To je štose tiče mog branjenika i tragične sudbine devojčice, a za slučaj koji je oko Dalibora prebačen u Niš, ne mogu da dajem te informacije jer nisam upoznat s predmetom. Za ta četiri svedoka koji bi trebali da daju svoje iskaze, ne znam ko su, ali znam da do sada nisu bili deo predmeta u Zaječaru tako da se prvi put pojavljuju - rekao je Jovanović. m

Podsetimo, kako smo ranije uslikali, porodični dom ubice Danke Ilić je prazan. Na kapiji se nalazi katanac, dok su na kući vidljive samo dve umrlice. Majke i sina - Dalibora i Svetlane. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading