SASLUŠAN TROSTRUKI UBICA IZ KNJAŽEVCA! Aleksa karabinom ubio oca, babu i dedu, pa odbio da iznosi odbranu "jer je pod stresom"!

Autor:

Hronika

14.06.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušano još dvoje ljudi!

SASLUŠAN TROSTRUKI UBICA IZ KNJAŽEVCA! Aleksa karabinom ubio oca, babu i dedu, pa odbio da iznosi odbranu "jer je pod stresom"!

Foto: TANJUG/ZORAN MILIC

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru završeno je saslušanje Alekse M., koji je osumnjičen za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu.

Njegova advokatica, Vesna Momčilović, nije mogla otkriti detalje saslušanja, a osim Alekse, saslušana su i dva oštećena lica.

Osumnjičeni je nakon hapšenja priznao izvršenje krivičnog dela, ali nije hteo detaljnije da iznese odbranu, navodeći da je pod velikim stresom.

Foto: TANJUG/ZORAN MILIC

Aleksa Milojević

On se suočava s optužbom za teško ubistvo, za koje je predviđena kazna doživotnog zatvora.

Sumnja se da je Aleksa 6. juna u 15:50 časova u porodičnoj kući u Knjaževcu, vatrenim oružjem, lovačkim karabinom, lišio života svog oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (83). Karabin je bio u legalnom posedu sada pokojnog Miloša.

Podsećamo, Zorica, majka Alekse Milojevića, živi u Knjaževcu, u drugom braku. Kaže da nikada nije imala na umu da ostavi svoje dete, ali su bili u lošim odnosim. Svekrva je vršila pritisak na nju i branili su joj da viđa dete.

Čitavog prepodneva majka Alekse Milojevića bila je u Zaječaru i tražila advokata jer je njen sin dobio advokata po službenoj dužnosti. Zorica je plakala sve vreme dok je pričala.

Otprilike pre pet-šest godina je i počela da komunicira sa sinom. Kad je napustila njegovog oca, on je bio mnogo mali, a njoj su zabranili da viđa dete. Ona ga je sve vreme, otkad komunicira s njim, molila da pređe kod nje da živi ili iznajmi stan za sebe, pisao je Telegraf.

Imao je veliki pritisak u kući, baba i deda su bili mnogo bolesni i nepokretni. Ni fiziološke potrebe nisu mogli da obavljaju. Bili su u pelenama, on je to radio, pomagala mu je jedna žena - kaže Zorica.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading