BIVŠI DIREKTOR CENTRA ZA SOCIJALNI RAD PRETUKAO ŽENU, TAŠTU I ŠURAKA: Danas zakazano izricanje presude, preti mu 3 godine zatvora!

Autor:

Hronika

24.04.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živanović je uhapšen 31. januara 2022. godine.

BIVŠI DIREKTOR CENTRA ZA SOCIJALNI RAD PRETUKAO ŽENU, TAŠTU I ŠURAKA: Danas zakazano izricanje presude, preti mu 3 godine zatvora!

Foto: Facebook/Danijel Živanović

Danijel Živanović

U Osnovnom sudu u Velikom Gradištu za danas je zakazano izricanje presude Danijelu Živanoviću, bivšem direktoru Centra za socijalni rad, koji se tereti za nasilje u porodici.

Optužnica ga tereti da je u januaru 2022. godine fizički napao prvu suprugu ujutru, nakon čega se istog dana sukobio sa taštom i šurakom.

Napad na suprugu i sukob sa taštom i šurakom

Prema navodima iz optužnice, Živanović je ujutru tog januarskog dana, nakon što je supruga izrazila želju da ga napusti, verbalno i fizički napao suprugu, izazivajući povrede.

- Istog dana, po povratku sa posla, navodno se posvađao sa svojom taštom i šurakom koji su došli kod njega kući, gde ih je dočekao uvredama: "J**em vam mater, marš iz moje kuće! Izlazite napolje!". Nakon toga taštu je udario pesnicom u glavu. Posle pesničenja tašte, okrenuo se ka šuraku i udario ga pesnicom u predelu brade i donje usne. Navodno, tu se nije zaustavio već je nesrećnog muškarca udario pesnicom u potiljak i hvatao za gušu - navodi izvor za medije.

Živanoviću, koji je uhapšen 31. januara 2022. godine, preti kazna od tri meseca do tri godine zatvora ukoliko bude osuđen za ovo krivično delo.

Na današnjem suđenju trebalo bi da se pročitaju završne reči i donese presuda za krivično delo nasilje u porodici. Živanoviću za ovo krivično delo preti od tri meseca do tri godine zatvora - navodi sagovornik.

Tvrdnje okrivljenog i završne reči

Okrivljeni je nakon hapšenja izneo tvrdnje da je došlo do fizičkog kontakta sa suprugom, ali je istakao da je to bilo zbog njegovog jakog stiska, a ne zbog namere da je povredi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading